Vastgoedplatform

Nieuws Europa en Wereld - Gepost op dinsdag, mei 4, 2010 16:09 - Geen reacties

Koppel woont in toilet met zicht op zee

04
mei2010

Een koppel wou zo graag een huis met zicht op zee. En kijk, ze gaan hun droom waarmaken. Het duo investeerde 26.373 euro in het ombouwen van een openbaar toilet aan de kust tot een woning.

Tracy Woodhouse -what’s in a name?- en haar man Graham Peck kochten een Victoriaans toilet op een rots in Scarborough met zicht op de Noordzee. Ze hadden maar een doel: van het gebouw een woning maken. Ze kregen meteen de steun van de lokale politici. “We kregen een toelating om van het gebouw een woning te maken. Ze stonden volledig achter ons project.”

Het stel ging een lening aan en over 21 jaar is het nieuwe huis hun eigendom. De mannentoiletten werden omgebouwd tot een woonruimte en de vrouwentoiletten zijn een slaap- en een badkamer geworden. “Sommige mensen lachen een beetje met onze nieuwe woonst. Ook op het werk moet ik vaak horen dat ik in een toilet woon”, aldus Woodhouse. “Maar we hebben ons huisje bij de zee! En laat ze maar lachen. Het is gewoon amusant”, besluit de vrouw.

Meer foto’s op: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1271229/Scarborough-couple-convert-15k-public-toilet-seaside-home.html

Bron: Het Laatste NieuwsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld