Vastgoedplatform

Nieuws Europa en Wereld - Gepost op woensdag, september 5, 2012 10:59 - Geen reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Tags: ,
05
sep2012

Sydney: UGL Limited (ASX: UGL) kondigde vandaag aan dat het zijn immobiliënbedrijven – UGL Services (met Unicco, Equis en Premas) en DTZ – samenvoegt onder één algemene merknaam. Op 5 december 2011 nam UGL de handelsactiviteiten van het wereldwijde vastgoedbedrijf DTZ Holdings plc over. Sindsdien gebruikten de twee bedrijven de dubbele handelsnaam UGL Services en DTZ.

De overname van DTZ’s vastgoedactiviteiten toverde de immobiliënhandel van UGL om tot een van de grootste, geïntegreerde en allesomvattende dienstverleners voor vastgoed wereldwijd. De activiteiten strekken zich uit over alle belangrijke geografische regio’s en de onderneming haalt een omzet van twee miljard US dollar.

Richard Leupen, afgevaardigd bestuurder en CEO van UGL: “De nieuwe, unieke merknaam is een mijlpaal in onze strategie voor vastgoeddienstverlening. Hij bewijst dat we nu een volledig geïntegreerde, wereldwijd aanwezige   onderneming vormen met een uniek platform dat de vastgoedwereld hertekent.”

“Het behoud van DTZ als handelsnaam erkent de sterkte van DTZ als merknaam. DTZ is een gevestigde waarde in de wereld van de vastgoeddienstverlening die teruggaat tot de oprichting in 1784. Zo bouwen we voort op de brede markterkenning van de ruime expertise en specialisatie van DTZ. Door de combinatie van DTZ als merknaam met de bedrijfsidentiteit van UGL verzekeren we tegelijk de financiële sterkte van UGL en zijn toonaangevende expertise op het vlak van geïntegreerd facilities management.”

De nieuwe merknaam voor de vastgoedactiviteiten van UGL leidt in het financiële jaar 2013 tot een eenmalige kostenpost van ongeveer 37 miljoen dollar. Dat bedrag omvat de boekwaarde van de overgenomen erfenis van de namen Unicco, Equis en Premas, plus de kosten die voortvloeien uit het programma voor de invoering van de wereldwijde merknaam.

Richard Leupen: “Vanaf vandaag kent iedereen onze vastgoeddienstverlening als DTZ. We zetten een stap verder als echt globale wereldleider met 47.000 personeelsleden in 52 landen. We blijven uitbreiden en investeren in onze activiteiten. Onze focus ligt daarbij op de levering van innovatieve ‘best practice’-oplossingen voor onze klanten, om het even waar ze ons nodig hebben. Ons unieke platform genereert al een grote activiteit en we zijn enthousiast over de belangrijke groeikansen die in het verschiet liggen.”

DTZ behoudt zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Los Angeles onder leiding van de groepsvoorzitter voor vastgoed, Robert Shibuya.

Bron: DTZReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld