Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op donderdag, oktober 15, 2009 17:49 - Geen reacties

Infonamiddag ‘Beheer(s) uw wanbetalers’ te Oostende

15
okt2009

Op maandagmiddag 26 oktober organiseert de Confederatie Bouw West-Vlaanderen een gratis infonamiddag over het omgaan met wanbetalers.

Ook u maakte misschien al eens mee dat een factuur op de vervaldag niet werd betaald of slechts gedeeltelijk werd betaald door uw klant of hoofdaannemer. Wanneer dit zich voordoet kan dit het begin zijn van een lange – en soms kostelijke – procedure om toch de betaling van uw factuur te bekomen. Hoe kan u zich hiertegen vooraf wapenen en uw rechten zo goed als mogelijk vrijwaren? Hoe treedt u best op in geval u daadwerkelijk met een wanbetalende klant/hoofdaannemer wordt geconfronteerd?

De juridisch adviseur van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen – Tijl Vandommele – reikt u tijdens deze infosessie vanuit een bouwgerelateerde invalshoek heel wat praktische elementen en tips aan en overloopt met u hoe u op een efficiënte en consequente manier uw wanbetalende klanten/hoofdaannemers kan opvolgen en aanspreken tot betaling.

De infonamiddag start om 14u in de Zandvoordeschorredijkstraat 289 te Oostende. Deelname is gratis voor leden van de Confederatie Bouw, niet-leden betalen 80 euro incl. BTW per persoon. Inschrijven kan via www.confederatiebouw.be/westvlaanderen of 056/26 81 50.

Bron: Confederatie BouwReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld