Vastgoedplatform

Vakliteratuur en Boeken - Gepost op donderdag, oktober 15, 2009 17:52 - Geen reacties

Hét basisboek voor wie wil leren ontwerpen als een professional

15
okt2009

Het interieur ontwerpboek
Een stijlvol huis met een heel eigen karakter is de droom van veel mensen. Maar hoe realiseer je dat? Het inhuren van een interieurontwerper is kostbaar en weinig persoonlijk. Het interieur ontwerpboek biedt de oplossing: met dit boek kan iedereen ontwerpen als een professional!

Het interieur ontwerpboek neemt de lezer mee in de wereld van stijlen, materialen en kleuren. Het legt de ontwerpregels stap voor stap uit: van het maken van een plattegrond tot het kiezen van meubels en het invullen van een verlichtingsplan. De enthousiaste beginner leert deze basisregels op eenvoudige wijze toe te passen en wordt aangemoedigd aan de slag te gaan met wanden, vloeren en stoffering. Ieder hoofdstuk sluit af met talloze handige tips en slimme ideeën voor het besparen van tijd en geld.

Zijn de basisprincipes eenmaal bekend, dan kan de liefhebber naar hartenlust experimenteren: met Het interieur ontwerpboek als leidraad kan iedereen originaliteit en harmonie combineren.

Het interieur ontwerpboek heeft een praktische insteek. Het legt de theorie van het interieurontwerpen uit aan de hand van 225 prachtige kleurenfoto’s. Duidelijke informatie over het gebruik van de juiste materialen en smaakvolle decoraties leidt de lezer stap voor stap naar zijn eigen, persoonlijke droominterieur.

Het interieur ontwerpboek is het perfecte boek voor iedereen die van zijn huis een thuis wil maken.

Gebonden, 256 pagina’s
Kosmos Uitgevers
ISBN 978 90 215 4394 9
Prijs: € 19,95

Bron: Kosmos UitgeversReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld