Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op donderdag, oktober 15, 2009 17:29 - Geen reacties

Vlaanderen’s meest bekende villa staat te koop.

15
okt2009

villa pfaffVandaag bladerde ik in het blaadje Logic-Immo, een reclame huizentijdschriftje dat in een Belgische supermarkt voor iedereen gratis mee te nemen is. Prachtige villa’s op het voorblad natuurlijk en wat helemaal bijzonder is, redelijke prijzen!

Op bladzijde zeven (bekijk hier de blz)viel mijn oog op een wel zeer opvallende aanbieding van een villa.
De kop “Vlaanderen’s meest bekende villa staat te koop” opende het stuk, bijgestaan door foto’s van een prachtige villa. De keuken, schitterend hoor, en dan het zwembad, werkelijk fantastisch, een binnenzwembad compleet met glazen dak! Ook niet te vergeten de verlichte tennisbaan, een ruim overdekt terras en een garage voor zeker vijf wagens. “De bekendste familie van Vlaanderen stelt hun ruime villa in Brasschaat te koop”, gaat het stuk verder, “namelijk de makelaar is door Jean-Marie en Carmen Pfaff ingeschakeld om een geschikte kandidaat te vinden voor deze bijzondere villa”.

Over de prijs wordt hier niet gerept maar dat is begrijpelijk, dan kan iedereen zich wel gaan aandienen als geschikte eigenaar, gewoon omdat er genoeg poen wordt meegenomen en dat lijkt toch niet de bedoeling de advertentie in ogenschouw nemend. Geïnteresseerden gaan getest worden op hun geschiktheid lees ik toch duidelijk. Hoe zou dat gaan. Ik stel me zo voor dat de bezichtiging van de villa door een geïnteresseerde gefilmd wordt door de nog altijd aanwezige cameraploeg.

Na het gefilmd bekijken van de woonst gaat men over op het uitvoeren van een rollenspel waaraan de potentiële koper verplicht is mee te doen. Zo in die richting stel ik me het vinden van de geschikte kandidaat voor. Daarna gaat men over op enkele praktische zaken zoals, is de kandidaat in staat het zwembad bij te houden, kan de kandidaat überhaupt zwemmen (hiervoor wordt de ongelukkige plotseling in het zwembad gegooid door twee potige cameramannen…en bij neiging tot verdrinking er snel uitgehaald en afgeserveerd als ongeschikt). Kan de kandidaat het enorme complex wel bijhouden met wat betreft verven van het houtwerk, maaien van het gras en meer van dat soort buitensporige klussen.

Een nieuwe soap moet er toch op zijn minst uitgehaald kunnen worden vandaar het enorme belang van geschiktheid besef ik nu opeens. Ach, ikzelf heb momenteel een prachtig penthouse te koop aan de Schiekade, geen onderhoud, dat wordt allemaal geregeld door de vereniging van eigenaren.
Enne, ik heb een garage onder het penthouse waar wel honderden auto’s in kunnen (oké, ik mag mijn auto maar op een eigen plaats parkeren) en het zwembad is op loopafstand, daar hoef ik het water niet van bij te houden. Tennisbanen zijn ook te voet bereikbaar en ook hier totaal geen onderhoud. Bovendien heb ik een groot dakterras en dat hebben die Pfaffs toch maar mooi niet!

Geschikt om er in te wonen is iedereen die in hartje Rotterdam in een penthouse wil wonen, cameraploegen, rollenspellen en andere akeligheden komen er bij mij niet in tijdens een bezichtiging, sterker nog, die worden eruit geknuppeld! Dus, hierbij, wees welkom geïnteresseerden uit de hele wereld.

Bron: infoyo.nlReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld