Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, mei 21, 2010 17:18 - Geen reacties

180 spectaculaire werven open op zondag 30 mei

21
mei2010

De Confederatie Bouw organiseert op zondag 30 mei van 10 tot 17uur voor de vierde keer de Open Wervendag ! De bouw mag die dag eens te meer trots zijn op haar diversiteit en creativiteit.
Het belooft alvast een boeiende zondag te worden met ruim 180 indrukwekkende bouwwerven die je kan ontdekken!

Open Wervendag geeft de deelnemende bedrijven de kans om hun enorm gevarieerd jobaanbod in de kijker te plaatsen. De bouwsector is immers constant op zoek naar geschoolde medewerkers. Daarbij kijkt zij uiteraard naar diegenen die pas op de arbeidsmarkt komen en zij die een uitdagende job van de toekomst zoeken.

Open Wervendag wordt opnieuw een onvergetelijke en leerrijke ontmoeting met de bouwbedrijven, de bouwsector en de vakkennis en fierheid van de mensen die er werken. De bouw, daar sta je van te kijken ! Tot zondag 30 mei op één van onze werven.

MODUS, een uniek woonconcept te Waregem

Het MODUS woonconcept is een antwoord op de vraag van steeds meer mensen naar een betaalbare woning. Een moderne en volledig uitgeruste nieuwbouwwoning aan een prijs die lager is dan een – vaak verouderde – rijwoning. En meteen ook een leuk alternatief voor wie liever niet in een appartement gaat wonen. Kortom, een nieuwbouwwoning binnen ieders handbereik.

Dit MODUS bouwproject te Waregem maakt deel uit van een groter woonproject met 62 woningen dat tevens door Woningbouw Huyzentruyt gerealiseerd werd. Hier zijn momenteel 9 MODUS woningen in aanbouw. 1 ervan zal tegen het najaar van 2010 afgewerkt en ingericht worden als kijkwoning.

Kom zeker eens langs op de Openwervendag in Waregem! Wij leiden u graag rond en geven antwoord op al uw vragen tussen 10u en 17u. Meer info: www.huyzentruyt.be/modus of www.openwervendag.be

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld