Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, februari 19, 2010 17:52 - Geen reacties

Voor 1 miljoen euro woont u in villa van Marie-Rose Morel

19
feb2010

Omdat echtscheidingen nu niet altijd over rozen lopen, staat vanaf deze week mijn vorige woning openbaar te koop. Een droom van een huis, op een zalig rustige ligging in Schoten.’ Zo prijst politica Marie-Rose Morel (Vlaams Belang) de villa in de Valkenlaan aan.

De bijhorende foto’s geven ook zicht op het bijhorende zwembad, de riante tuin en het gezellige terras. Binnen zou zich ook nog een jacuzzi bevinden. ‘Het huis werd volledig gerenoveerd in 2006-2007 en verkeert dus in uitstekende staat’, vult het bekendste gemeenteraadslid van Schoten aan, die nu in de Wouwersdreef woont, tegen ‘s-Gravenwezel.

De villa wordt openbaar verkocht door het kantoor van notaris Hans De Decker in Brasschaat. De openbare verkoop vindt plaats op donderdagnamiddag 4 maart om 14.30 uur in taverne Vijverhof aan de Vijverlei. ‘Deze woning kan tot één miljoen euro gaan’, zegt een ervaren vastgoedmakelaar uit Schoten. ‘De markt voor dit type van villa’s is gunstiger dan voor de huizen in de lagere prijscategorie van een half miljoen euro.

Bron: Het NieuwsbladReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld