Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, juni 7, 2010 15:48 - 1 Reactie

TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie ontvangt Europse erkenning

07
jun2010

Op 12 april 2010 is door het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie van de Styling Concepts Group, met hoofdvestiging in Rosmalen Nederland, het Europees Qfor kwaliteitslabel behaald.
Het ook in Nederland en België hooggewaardeerde en onafhankelijke kwaliteitslabel wordt toegekend aan opleidings- en consultingorganisaties op basis van een grondige audit en betekent een waarborg voor kwaliteit en professionalisme.

De Styling Concepts Group voldeed volledig aan de slaagcriteria voor certificering.

Erkende opleidingsverstrekker
Met het behaalde Qfor label is de Styling Concepts Group de enige onafhankelijk erkende opleidingsverstrekker in het vakgebied van verkoopstyling in de Benelux en omringende landen. Alle procedures in verband met de opleidingen, de trainers, het cursusmateriaal, de examinering, evaluaties, de trainingslocatie, en de werking van het secretariaat hebben de doorlichting positief doorstaan. De resultaten van de scan worden afgezet tegen de Qfor norm. Deze controles gebeuren op regelmatige tijdstippen opnieuw zodat de kwaliteit steeds behouden blijft en cursisten zeker kunnen zijn van een degelijke en professionele opleiding.

KMO-portefeuille
Cursisten van het TrainingsCentrum van de Styling Concepts Group kunnen nu ook gebruik maken van subsidieregelingen van de Vlaamse Overheid. Vlaamse ondernemers kunnen via KMO-portefeuille 50 procent subsidie ontvangen voor opleidingen en cursussen. Werknemers komen in aanmerking voor opleidingscheques.

Mijlpaal
Ingrid van der Aa, oprichter van de Styling Concepts Group: “Met het behalen van het Qfor label hebben we een mijlpaal voor ons bedrijf bereikt. Zelf hecht ik grote waarde aan het label. Het geeft aan dat al onze trainingen en cursussen, en alle processen daar omheen, voldoen aan een hoge mate van kwaliteit en professionaliteit. De erkenning is gegeven op basis van een onafhankelijk onderzoek. De resultaten van de audit worden afgezet tegen een algemene norm. Dit is van uitermate groot belang, omdat we recent te maken hebben gekregen met een wildgroei aan verkoopstylisten én opleidingsverstrekkers in het vakgebied, met als gevolg dat afnemers van deze diensten door de bomen het bos niet meer zien. Ook de door ons gecertificeerde LNV Verkoopstylisten profiteren van dit kwaliteitslabel. Het geeft immers aan dat zij een hoogwaardige opleiding hebben genoten. ”

Kenniscentrum Woningpresentatie
Het opleidingsinstituut van de Styling Concepts Group is een Benelux kenniscentrum voor verkoopstyling en deelgebieden van woningpresentatie. Het opleidingsaanbod omvat onder meer de 5-daagse vakopleiding tot professioneel verkoopstylist in Nederland, de 4-daagse vakopleiding home staging in Vlaanderen, 1-daagse training verkoopstyling voor vastgoedmakelaars, 2-daagse training Kleur, Indelen en Verlichting, cursussen woningfotografie basis en vervolg, cursus 2D/3D presentaties, cursus meubelverhuur en de 1-daagse training verkoop- en gesprekstechnieken.

Grootste netwerk verkoopstylisten
De Styling Concepts Group is opgericht in 2006 en is de overkoepelende organisatie voor het TrainingsCentrum Verkoopstyling en Woningpresentatie en het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten®, kort het LNV®. Het TrainingsCentrum is het eerste opleidingscentrum in het vakgebied in de Benelux. Anno 2010 is het instituut uitgegroeid tot een volwaardig trainingscentrum met een tiental werknemers en freelance trainers. Bovendien is het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® het grootste netwerk van volledig opgeleide professionals in verkoopstyling o.g. en woningpresentatie.

Qfor kwaliteitslabel

Sinds 1992 wordt de Qfor methode algemeen aanvaard en gebruikt door opleidings- en consultingorganisaties en door openbare en private instellingen in de Benelux en andere Europese landen. Qfor wordt ondersteund door een Comité van Toezicht dat bestaat uit verantwoordelijken van de overheidsdiensten, bedrijven, beroepsverenigingen en verenigingen van opleidings- en consultingorganisaties. De betrouwbare Qfor auditmethodes voor kwaliteitsborging zijn aangepast aan de specifieke vorm van diensten van deze opleidings- en consultingorganisaties. www.qfor.org

Bron: stylingconceptsgroup1 Comment

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Eureka Vastgoed
jun 10, 2010 10:08

Wij bieden verkoopstyling als vastgoedmakelaar nu reeds aan in ons standaard dienstenpakket. Wenst u meer info? Bel of mail ons geheel vrijblijvend: 0479/614371 of info@eurekavastgoed.be. Ontdek zelf als een van de eerste vastgoedverkopers in Vlaanderen welke meerwaarde verkoopstyling voor u kan opleveren!

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld