Vastgoedplatform

Vakliteratuur en Boeken - Gepost op donderdag, juli 23, 2009 14:33 - Geen reacties

Praktisch, inspirerend en compleet woonboek

23
jul2009

compleet-wonenEen prettig, comfortabel huis wordt in onze hectische wereld steeds belangrijker: voor veel mensen is het een veilige haven, waar ze heerlijk zichzelf kunnen zijn. De inrichting van die speciale plek zorgt vaak voor nogal wat hoofdbrekens. Compleet wonen biedt uitkomst: het is een praktisch sfeer- en adviesboek voor iedereen die een eigen thuis wil creëren.

Rust in de slaapkamer, luxe in de badkamer, stijl in de keuken, efficiency in de werkkamer: aan iedere plek in een huis worden andere eisen gesteld. Compleet wonen bespreekt alle kamers van het huis, inclusief de kinderkamer en de tuin(kamer) en geeft heldere adviezen over de inrichting, maar ook over bijvoorbeeld de vloer en de verlichting.

Of de lezer nu woont in een klein stadsappartement of in een landelijke villa, in Compleet wonen zijn talloze tips te vinden die in iedere woning te gebruiken zijn. Het is een boek om kriskras doorheen te bladeren voor inspiratie, maar ook een boek om grondig te lezen vanwege de heldere adviezen.

Compleet wonen is prachtig vormgegeven en geïllustreerd met meer dan 700 frisse, kleurige foto’s van echte huizen. Een heerlijk bladerboek, een onmisbare gids… en een prachtig cadeau!

De auteurs:

  • Joanna Simmons is journaliste en schrijfster en werkt voor woonbladen als BBC Homes & Antiques, Country Living en Livingetc.
  • Rebecca Tanqueray was uitgever bij Elle Decorations voor ze fulltime schrijfster werd. Ze heeft inmiddels vijf boeken en talloze artikelen over wonen gepubliceerd.
  • Caroline Clifton-Mogg is lifestylejournaliste en schrijfster. Ze schrijft columns voor woonbladen als House & Garden en Country Life en publiceerde diverse succesvolle boeken.

Compleet wonen
Joanna Simmons, Rebecca Tanqueray en Caroline Clifton-Mogg
Kosmos Uitgevers
Gebonden, 256 pagina’s
ISBN 978 90 215 4545 5
Prijs: € 24,95
Verschijningsdatum: 12 augustus 2009Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld