Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, juni 14, 2010 14:46 - Geen reacties

Overheid krijgt beloning van vastgoedsector

14
jun2010

De Algemene Administratie Patrimoniumdocumentatie van de federale overheidsdienst Financiën heeft vrijdag de Pieter Pourbusprijs ontvangen. Die prijs wordt uitgereikt voor de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (CIB Vlaanderen).

De federale overheidsdienst dankt de beloning aan haar geleverde inspanningen om de kadastrale informatie vlot voor de vastgoedsector te ontsluiten, luidt het.

“De taken en wettelijke verplichtingen van de vastgoedmakelaar worden steeds omvangrijker. Een goede dienstverlening aan de consument vergt heel wat inspanningen, vooral ook op het vlak van de informatieverstrekking. De vastgoedsector is sinds lang vragende partij om op een vlotte wijze toegang te krijgen tot diverse overheidsdatabanken”, zegt Kristien Berkein, voorzitter van CIB Vlaanderen.

De Pieter Pourbusprijs wordt door CIB Vlaanderen toegekend sinds 1984. Hij beloont een politicus, bestuurlijke instantie of een organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vastgoedsector in Vlaanderen.

Bron: TrendsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld