Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, juni 14, 2010 15:01 - Geen reacties

GE en Regus gaan wereldwijde samenwerking aan

14
jun2010

Besparen op vastgoedkosten door flexibeler te werken.

Regus, de wereldwijd marktleider in het aanbieden van flexibele werkplekken, is een internationale samenwerking aangegaan met GE waardoor de werknemers van GE gebruik kunnen maken van de flexibele werkplekoplossingen van Regus. Deze samenwerking stelt GE bovendien in staat te besparen op haar vastgoedkosten.

Dankzij het lidmaatschap van het Regus Businessworld programma krijgen de GE werknemers die mobiel zijn of van thuis uit werken toegang tot de kantoor- en vergaderruimte op één van de 1000 Regus locaties ter wereld. Zij kunnen eveneens kiezen voor de huur van een kantoor of een virtueel kantoor.
Dankzij deze overeenkomst kunnen de GE-werknemers beschikken over de producten en diensten van Regus in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, China en Brazilië.

Mark Dixon, CEO van Regus Group: “GE is een van de sterkste en meest innovatieve merken ter wereld. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze samenwerking verder uitbreiden en een belangrijke rol spelen in de werkplekstrategie van de onderneming. Visionaire bedrijven zoals GE leiden de werkplekrevolutie, door flexibele vastgoedoplossingen te implementeren die het mogelijk maken om aanzienlijke kostenreducties door te voeren, werknemers meer ondersteuning bieden en de concurrentiepositie verbeteren.”

Stephanie Fulbright, directeur Real Estate Services Operation van GE: “De uitbreiding van ons samenwerking met Regus stelt ons in staat om onze wereldwijde strategie met betrekking tot de transformatie en omvang van onze vastgoedportefeuille verder vorm te geven. De wereldwijde aanwezigheid van Regus biedt ons een grote mate van flexibiliteit bij het huisvesten van werknemers en biedt ondersteuning bij zaken als nieuwe werkplekstrategieën.”

Bron: MindshakeReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld