Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, april 14, 2010 16:48 - Geen reacties

Onderzoek naar instorting huis in Berlaar

14
apr2010

In Berlaar is gistermiddag een huis ingestort. Niemand raakte gewond. Het incident gebeurde in dezelfde straat waar maandag al een grote kraan op enkele containerklasjes viel. In de Misstraat zijn graafwerkzaamheden aan de gang voor de bouw van een nieuw appartementencomplex. Rond 16 uur stortte plots een oude, aanpalende woning in.

De bewoners, een ouder koppel, waren op het moment van de instorting niet thuis, niemand is gewond geraakt. Het parket onderzoekt de omstandigheden van het incident. Volgens burgemeester Walter Horemans (CD&V) is het huis verwoest. Later vandaag wordt het afgebroken.

De gemeente heeft noodopvang voor het getroffen koppel tot zaterdag. Later van de week wordt samen met het OCMW gezocht naar een definitieve oplossing. “De mensen zijn werkelijk alles kwijt, maar we hopen tussen het puin nog wat kleine, persoonlijke spullen te kunnen recupereren”, zegt Horemans.

Maandag was in de Misstraat al een kraan op enkele containerklasjes van het Heilig Hart Maria-Instituut gevallen. Ook daarbij is niemand gewond geraakt.

Bron: De RedactieReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld