Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op woensdag, januari 27, 2010 18:07 - Geen reacties

NTC Vastgoed opent nieuwe vestigingen in Den Haag en Leeuwarden

27
jan2010

NTC Vastgoed is op 1 januari jongstleden gestart met de vestiging Den Haag. Onder leiding van Onno Binnerts zal de verdere uitbouw van NTC Vastgoed in de randstad vorm gegeven worden. Daarnaast is NTC vastgoed per 1 februari 2010 een samenwerking aangegaan met Schoonhoven Bedrijfsmakelaardij uit Leeuwarden, de grootste bedrijfsmakelaar in Friesland. Onder de naam NTC Vastgoed zal het vastgoedbeheer voor de regio Friesland gevoerd worden.

De huidige beheerportefeuille van Schoonhoven is ingebracht in de nieuwe samenwerking waarbij ten aanzien van het financieel/administratieve en technische beheer NTC de werkzaamheden zal verrichten, het commerciële beheer wordt door Schoonhoven Bedrijfsmakelaardij uitgevoerd.
NTC Vastgoed ziet in de huidige vastgoedmarkt kansen om haar dienstverlening op het gebied van beheer, advisering en beleggingen uit te breiden en waarde toe te voegen aan de beleggingen van haar opdrachtgevers door een flexibele en pragmatische aanpak. Het openen van meerdere lokale vestigingen past in deze strategie.

Bron: PropertyNLReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld