Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, april 30, 2010 16:19 - Geen reacties

Laureaten Koksijdse architectuurprijs bekendgemaakt

30
apr2010

Onlangs werden de laureaten van de Koksijdse Architectuurprijs 2009 bekendgemaakt. De kustgemeente reikt reeds voor de vierde maal prijzen uit aan waardevolle architecturale projecten die een meerwaarde betekenen voor haar stadsbeeld.

Met deze architectuurprijzen wensen de GECORO (gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening) en het gemeentebestuur kwalitatieve, vernieuwende en beeldbepalende architectuur in de kijker zetten als goede voorbeelden. Op deze manier willen ze bouwheren en architecten aansporen om creatief te zijn en mee te werken aan de opbouw van een kwalitatieve leefomgeving.

Bij het toekennen van de prijzen hield de jury rekening met zowel het interieur, het exterieur als de stedenbouwkundige inplanting in de openbare ruimte. Volgens de juryleden waren alle ingediende projecten van een hoog niveau en zodoende hadden ze het niet gemakkelijk om een definitieve keuze te maken.

Er werden prijzen toegekend in de volgende vier categorieën: nieuwbouw eengezinswoning, nieuwbouw meergezinswoningen, vernieuwbouw van gezinswoningen en (ver)nieuwbouw handel.
De laureaten kregen telkens een cheque ter waarde van 1000€ en een bordje om aan de gevel van het desbetreffende pand te hangen.

Bron: www.vlaamsearchitectuur.beReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld