Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op dinsdag, april 6, 2010 16:41 - Geen reacties

Huurster betaalt fictieve woning met seks

06
apr2010

In de hoop een woning in Venlo te kunnen betrekken, ging een 28-jarige vrouw uit de gemeente Peel en Maas heel ver. Te ver blijkt nu. Voor zij haar krabbel onder het huurcontract kon zetten, plezierde zij de ‘verhuurder’. Nu de vogel echter gevlogen is en het appartement bovendien niet blijkt te bestaan, doet ze aangifte wegens oplichting.

De onfortuinlijke vrouw maakte naar aanleiding van een internetadvertentie een afspraak om de woning te bezichtigen. De aanbieder gaf aan dat daartoe geen mogelijkheid bestond omdat het appartement nog bewoond werd, zo schrijft Dagblad De Limburger.

Tijdens een vervolgafspraak tekende zij evenwel het huurcontract maar moest ze daar wel enig lichamelijk vertier tegenover zetten. Aldus geschiedde. De dag na het voorval zou de sleuteloverdracht plaats vinden.

Dat de ‘verhuurder’ hierop zijn gezicht niet meer liet zien, laat zich raden. Nu ook het contract vals blijkt te zijn en het opgegeven adres geeneens in Venlo voor komt, voelt de woningzoekende zich met recht genaaid.

Bron: AD.nlReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld