Vastgoedplatform

Vakliteratuur en Boeken - Gepost op vrijdag, oktober 30, 2009 14:51 - Geen reacties

Huizenjacht, Voor en na: 3x anders

30
okt2009

huizenjacht-boekHet nieuwe Huizenjacht-boek is opgebouwd rond drie zorgvuldig gekozen rubrieken uit het tv-programma. Elke van deze rubrieken laat zich vlot vertalen naar boekvorm. Deze boekrubrieken laten telkens op een andere manier spectaculaire verbouwingen zien aan de hand van perfect op elkaar afgestemde voor & nabeelden. Laat je inspireren, leer kijken en durf dromen!

De eerste boekrubriek, “Pand gescand”, leunt aan bij de tv-rubriek “Droomhuis gezocht”. Deze rubriek is de basis van Huizenjacht en biedt koppeltjes telkens de kans om binnen te kijken in drie woningen, die te koop staan. Ze worden daarbij begeleid door interieurarchitect Filip Deslee en architect Christophe Baetens. Beiden leren de koppels hun verbeelding te gebruiken en verder te kijken dan een verouderd behangpapiertje of gedateerde meubels. Om hen nog meer te helpen zien wat er nog niet is, maken Filip en Christophe telkens 3D-tekeningen die de woning opfrissen, inkleden en kneden naar de smaak van het koppel. In dit boek combineren we foto’s van de oude woonsituatie met realistische 3D-tekeningen van beide architecten. Op die manier creëren we een identiek voor & nabeeld van elk project. Deze boekrubriek zal je helpen je verbeeldingsvermogen te scherpen.

“Beeldig verbouwd” is de tweede rubriek in het boek en bundelt de mooiste renovaties uit de Huizenjacht-rubriek “Mooi Bekeken”. Hoe zag het pand er vroeger uit en wat is er sindsdien veranderd? Je ziet het aan de hand van voor & nabeelden. De eigenaars leggen vervolgens uit wat hun droom was en hoe ze die hebben verwezenlijkt. Een slachthuis, een graanzolder, een metaalatelier, allemaal hebben ze een nieuwe functie gekregen als geliefkoosde woonplek van een creatieve eigenaar.

In de derde boekrubriek “Opgelost” vind je inventieve oplossingen voor bepaalde problemen tijdens het renoveren. Tijdens de tv-rubriek “Kleur je interieur” trekt Filip Deslee op pad en helpt mensen uit de nood die niet weten wat ze met bepaalde ruimtes in hun huis moeten aanvangen. Met 3D-ontwerpen laat hij zien hoe je specifieke interieurproblemen kan aanpakken. In het boek tonen opnieuw voor & nabeelden hoe Filip die bepaalde “probleemkamers” heeft aangepakt, ingericht en verbouwd naar de specifieke wensen van de eigenaars.

  • Uitgeverij 2voor5
  • ISBN: 9789079870011
  • Paperback, 160 blz.
  • Afmeting: 249x14x250 mm

Bron: Uitgeverij 2voor5Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld