Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, maart 1, 2010 17:44 - Geen reacties

Huizen springen eruit bij Woningen Blavier op Batibouw

01
mrt2010

Woningen Blavier, gespecialiseerd sleutel-op-de-deur bouwbedrijf actief in heel België, pakt op Batibouw uit met 3D-televisie en geeft haar bezoekers daarmee wel een héél speciale kijk op haar bouwprojecten. Een primeur!

Het bieden van een kwaliteitsservice is bij Woningen Blavier geen hol begrip. Van bij de conceptfase van elk project worden alle zeilen bijgezet om een optimale samenwerking tot stand te brengen met de kandidaat-bouwer. Deze laatste kan op beide oren slapen; Woningen Blavier streeft continu naar nog meer kwaliteit, op alle vlakken.

Essentiële elementen in dat kwaliteitsstreven zijn innovatie en de integratie van nieuwe technologieën. De 3D-televisie op Batibouw is daar een mooi voorbeeld van. Voor het eerst krijgen kandidaat-bouwers een zicht van 360° op modellen van een aantal typewoningen die als het ware uit het scherm springen. Zonder 3D-brilletje!

3D voor nog meer informatie

Het bouwen van een kwaliteitswoning start met het vergaren van de nodige informatie om het project tot een goed einde te kunnen brengen. Woningen Blavier ondersteunt de kandidaat-bouwer van bij zijn eerste stap naar een nieuwe woning.

De 3D-video op Batibouw toont niet alleen een levensecht beeld van de typewoningen en de sterke punten van het lastenboek, maar geeft ook een geanimeerde toelichting van de promo-actie. Kandidaat-bouwers kunnen dus meteen gouden zaken doen, ook op langere termijn. Daarvoor loont het zeker de moeite het energie-aanbod in 3D te bekijken.
Woningen Blavier biedt immers een aantal energie-efficiënte pakketten, bijzonder interessant voor kandidaat-bouwers die kiezen voor een lage-energiewoning en in functie daarvan hun huis willen uitrusten met de gepaste isolatie en verwarming.

De 3D-video op de stand van Woningen Blavier draait op de autostereoscopische technologie van Miysis. De beelden op het LCD-scherm in 3D reliëf 42″ (Alioscopy) kunnen perfect waargenomen worden zonder dat daarvoor een 3D-bril is vereist.

Het reliëf ontstaat door een systeem op basis van 8 invalshoeken. Voor elk beeld zijn er m.a.w. 8 verschillende beelden die lichtjes verschoven zijn ten opzichte van elkaar. Die 8 beelden worden vervolgens gemixt tot één beeld. Voor één animatie wordt dus gewerkt met 8 x 25, zijnde 200 beelden per seconde.
Het scherm is uitgerust met een uiterst precies lensvormig netwerk dat de getoonde beelden opnieuw samenstelt en onmiddellijk in de correcte vorm naar de kijker stuurt.

In samenwerking met Miysis – het enige bedrijf in België dat deze schermen aanbiedt – ontwikkelde Woningen Blavier de specifieke inhoud voor deze unieke projectie in 3D.

U vindt Woningen Blavier in hal 8, stand 310 van Batibouw.

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld