Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, maart 1, 2010 17:47 - Geen reacties

VMSW pakt uit met Vlaamse Woonlening op Batibouw 2010

01
mrt2010

Ook in 2010 tekent de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) present op Batibouw. Extra aandacht gaat naar de Vlaamse Woonlening, dat is woonkrediet aan voordelig tarief.

Van 25 februari tot en met 7 maart vindt u de VMSW samen met enkele andere entiteiten van de Vlaamse overheid in het Adviespaleis (Patio). Het Vlaams Energieagentschap, de VREG, Infolijn 1700, Wonen-Vlaanderen en de VMSW bundelen er hun krachten in een gloednieuw standconcept. U kunt er terecht met al uw vragen over wonen en energie.

Aansluitend op de informatiecampagne die in februari plaatsvond, zet de VMSW de Vlaamse Woonlening op Batibouw opnieuw in de kijker. Met rentevoeten vanaf 1,67% (februari 2010) is de Vlaamse Woonlening meestal een stuk goedkoper dan de markt. Dat goedkope woonkrediet kan verkregen worden voor de aankoop van een woning met renovatie, renovatie van de eigen woning, nieuwbouw of de aankoop van een sociale woning bij een sociale huisvestingsmaatschappij.

Op de VMSW-stand krijgt u meer informatie over de concrete voorwaarden van de Vlaamse Woonlening en berekent men of u in aanmerking komt, wat uw rentevoet is en hoeveel de maandelijkse afbetalingen bedragen. Breng dan wel uw recentste aanslagbiljet mee.
Ook met vragen rond sociaal huren of kopen helpt men er u graag verder.

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld