Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, februari 11, 2011 20:15 - Geen reacties

Het wat, waar en hoe van Batibouw 2011

Tags:
11
feb2011

Batibouw is het jaarlijks Internationaal Salon voor de Bouw, Verbouw en Inrichting en vindt al voor de 52ste keer plaats. De thema’s van Batibouw dit jaar zijn ‘Energieneutraal bouwen’, ‘Energie-efficiënt renoveren’ en ‘Verlichting & domotica’

Waar?
Batibouw gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel (vlakbij het Atomium en het Koning Boudewijnstadion)

Wanneer?
Batibouw start op donderdag 24 februari 2010, met twee dagen speciaal voor professionele bezoekers.
Vanaf zaterdag 26 februari is Batibouw geopend voor het grote publiek. De beurs duurt tot en met zondag 6 maart 2010. De openingstijden op weekdagen van 11 tot 19.30 uur en tijdens de weekends van 10 tot 18.30.
Nocturne: op vrijdag 25 februari is de beurs open van 10 tot 21 uur en op donderdag 3 maart van 11 tot 23 uur.

Wat kost het?
Groot Publiek: € 12 – gratis voor kinderen jonger dan 12
Online tickets: € 10 – Bestel je ticket online via Batibouw.com
Vaklui: € 40

Combitickets: Als je met het openbaar vervoer komt, kun je gebruik maken van diverse combitickets. De NMBS voorziet in een B-Dagtrip vanuit ieder Belgisch station. Een ticket kost tussen 16,70 en 25,30 euro.

Vanuit één van de Brusselse treinstations kan je vervolgens met het openbaar vervoer (bus, metro of tram) van de MIVB naar Brussels Expo reizen. Je kan afstappen op de haltes Heizel, Esplanade, Stadium of Brussel Expo. Er is ook een combiticket van de MIVB en De Lijn. Dit omvat de heen- en terugreis met bus, metro en/of tram en de toegang tot de beurs.

Catalogus: € 2,5

Kinderopvang
Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom in de kinderopvang die gratis ter beschikking wordt gesteld van zaterdag 28 februari tot en met zondag 8 maart, telkens van 10.00 tot 18.30 uur. De opvang bevindt zich in de Astrid Hall (links naast de vestiaire).

Hoe bereiken?
Brussels Expo geniet van een unieke locatie en daardoor is Batibouw heel makkelijk bereikbaar, zeker met het openbaar vervoer.

  • Openbaar vervoer: Zowel vanuit Brussel Centraal als vanuit Brussel Zuid kunt u de metro nemen richting Heizel. In Brussel Centraal neemt u de Metro 1A richting “Koning Boudewijn” stopplaats “Heizel”. Komt u aan in BRUSSEL ZUID? Neem dan eerst Metro 2 “Delacroix” richting “Simonis”. In het station “Simonis” stapt u over op Metro 1A richting “Koning Boudewijn” tot het station “Heizel”
  • Taxi: Er staan te allen tijde taxi’s klaar vooraan bij Paleis 5 (kant van het Atomium).
  • Met de wagen: Brussels Expo is vanuit alle hoeken van het land bereikbaar met de auto. Op de Ring afrit 7bis of 8 nemen, bordjes EXPO volgen.

Andersvaliden
Batibouw treft speciale maatregelen om de toegankelijkheid van de beurs voor andersvaliden te verhogen. Kijk op www.batibouw.be of informeer bij jelle@intro-events.be of info@batibouw.be.

Bron: Het Laatste NieuwsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld