Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, februari 8, 2012 10:46 - Geen reacties

FEPHS wordt lid van FIABCI

Tags: ,
08
feb2012

Sinds de oprichting begin 2011 streeft FEPHS Vlaanderen vzw ernaar bruggen te bouwen met andere (beroeps)organisaties. Begin dit jaar werd FEPHS Vlaanderen vzw lid van FIABCI Belgium, De Belgische poot van FIABCI -the International Real Estate Federation.

Dit lidmaatschap bij FIABCI is voor een jonge organisatie als FEPHS in meerdere opzichten heel bijzonder. Vooreerst hecht FEPHS heel veel waarde aan haar specificiteit en deontologie. FIABCI geeft FEPHS daarvoor het nodige respect. Daarnaast betekent dit lidmaatschap voor FEPHS een erkenning van het beroep ‘vastgoedstylist’ als een nieuwe discipline tussen de andere vastgoedberoepen. Dit was van bij aanvang de opzet. Dit lidmaatschap creëert ook een opportuniteit om een netwerk buiten de grenzen heen uit te bouwen. Waardoor FEPHS als organisatie stevigere fundamenten kan leggen. FIABCI denkt en handelt professioneel, internationaal en positief. Dit lidmaatschap zal zijn invloed hebben op de realisatie van initiatieven die de FEPHS-leden ten goede komen. Tenslotte ervaart FEPHS dit lidmaatschap als een compliment voor haar engagement en haar gedrevenheid. Een organisatie opstarten in een nieuwe beroepscategorie én in een nog onbekende markt, is een uitdaging.

Hoewel het beroep zelf zich later heeft geïntroduceerd en zich langzamer ontwikkelt dan in de omringende landen, wordt FEPHS als een baanbreker gezien. FEPHS is in Europa de eerste organisatie binnen de vastgoedstylingsector die lid van FIABCI is.

FEPHS Vlaanderen vzw – De Federaties voor Professionele Home Stagers en Vastgoedstylisten – Vlaanderen vzw werd in 2011 opgericht om het opkomend beroep van vastgoedstylist een professioneel kader te geven.Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld