Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op dinsdag, februari 7, 2012 12:04 - Geen reacties

FEPHS Vlaanderen vzw en IN-LEASE gaan samenwerking aan

07
feb2012

FEPHS Vlaanderen vzw en IN-Lease Logistics bvba zijn een samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking beogen beide organisaties de brede expertise en hoogwaardige dienstverlening van IN-Lease binnen het domein van meubelverhuur te integreren in het dienstverleningspakket van de FEPHS- leden. Met deze samenwerking wil FEPHS Vlaanderen het bestaande knelpunt om leegstaande panden te bemeubelen bij de vastgoedstylingprojecten van hun leden, wegwerken. Ondanks het bewustzijn bij zowel particulieren als vastgoedmakelaars dat leegstaande panden beter zouden verkopen wanneer ze bemeubeld zouden zijn, bleek de kostprijs dergelijke projecten nog te vaak te doen sneuvelen.

De overeenkomst tussen FEPHS Vlaanderen en IN-Lease wordt ingezet in februari 2012. De samenwerking omvat een evaluatieperiode tot eind januari 2013. Indien beide partijen komen tot een positieve evaluatie, zal het samenwerkingscontract verlengd worden.

IN-Lease is Europa’s grootste leverancier van huurmeubilair. IN-Lease heeft zes vestigingen in Europa, waaronder één in België. Reeds meer dan 20 jaar slaagt deze firma erin toegevoegde waarde voor zijn klanten te creëren door uitstekende service te combineren met kwaliteitsmeubilair.

FEPHS Vlaanderen vzw , de Federatie van Professionele Home Stagers en Vastgoedstylisten, werd recent opgericht en telt ondertussen 30 leden. Ze heeft tot doel het relatief nieuwe beroep van vastgoedstylist een professioneel kader binnen de vastgoedsector te geven, wildgroei tegen te gaan en het beroep te promoten.Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld