Vastgoedplatform

Nieuws Nederland, Evenementen - Gepost op woensdag, februari 10, 2010 18:26 - Geen reacties

Bouwend Nederland organiseert vijfde Dag van de Bouw

10
feb2010

In juni 2010 wordt voor de vijfde maal de Dag van de Bouw georganiseerd. Ruim 250 bouwbedrijven participeren in het evenement. Gedurende de hele zaterdag zijn door hen gekozen bouwplaatsen open voor publiek.

De Dag van de Bouw werd in 2006 gelanceerd om het publiek te tonen waar bouwbedrijven toe in staat zijn, wat er bij projecten komt kijken en onder welke omstandigheden het werk wordt verricht. Het grote publiek beschouwt bouwprojecten als overlast, en dikwijls wordt in media bericht over mislukkingen zoals vertragingen en verzakkingen bij metrolijnen. Wegwerkzaamheden zorgen voor verlenging van files. Op de Dag van de Bouw wordt duidelijk gemaakt dat zulke tijdelijke ongemakken als doel hebben om het dagelijks leven van burgers juist te veraangenamen. Grote opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Rijksgebouwendienst en enkele gemeenten nemen daarom deel.

Jas Vording, verbonden aan Simon Benus Bouw te Stadskanaal, verwacht rond de 500 bezoekers bij een groot renovatieproject in Oost-Groningen. Tijdens het project wordt met 20 herintreders gewerkt. Vording wil jongeren interesseren in restauratiewerk. De meeste vaklui zijn over de 50.

Bron: CobouwReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld