Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op dinsdag, maart 17, 2009 15:07 - 5 Reacties

Bereken zelf de waarde van uw woning

Tags: ,
17
mrt2009

Immochecker, het netwerk van experten voor alle energie- en bouwtechnische controles van huizen en appartementen, heeft een gratis instrument ontwikkeld om de waarde van uw woning, of de kosten van uw bouwproject te berekenen.

Via de website van Immochecker kan u snel en eenvoudig de kosten berekenen die verband houden met de aankoop, verkoop, huur of verhuur van een pand of bouwproject. De rekenmachine ‘i-Checker’ biedt de mogelijkheid om diverse berekeningen na mekaar te maken. Interessant om voor te leggen aan de bank, geïnteresseerde verkoper of verhuurder. "De calculator kan geen rekening houden met alle factoren", geeft Gert Martens van Immochecker toe. "Dingen zoals omgeving, oriëntatie, tuin of bijgebouwen moeten uiteraard door een gekwalificeerd expert worden geschat. Maar het resultaat van de i-Checker heeft een gemiddelde foutmarge van slechts 15%. Dat blijft toch een mooie indicatie."

www.immochecker.be

Bron: Het Belang van Limburg5 Comments

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Rob Keeris
mrt 18, 2009 17:09

handig en redelijk betrouwvaar programma !

Brosens
jun 23, 2010 18:37

de waarde van mijn huis berekenen

Peter
jan 14, 2011 9:08

Een andere gratis website heel handig is om de waarde van je woning te schatten is http://www.immoreus.be. Je moet gewoon het adres van je woning ingeven, aantal slaapkamers, de grootte van je huis en je tuin en of je een garage hebt. Op basis van deze informatie wordt dan een waardering berekend die uniek is voor jouw specifieke locatie. Je krijgt ook een overzicht van de historische prijsevolutie en een kaartje met woningen die recent in de buurt te koop stonden met hun vraagprijs.

Bovendien krijg je meteen ook nuttige informatie over de buurt van de woning: welke scholen er in de buurt zijn, de criminaliteitscijfers, de gemeentebelasting en de leeftijdssamenstelling van je buren.

Echt handig!

K.Slagter
mrt 27, 2014 22:23

Ik zou graag willen weten wat mijn woning momenteel waard is.postcode 6443VH nr 6
De woning heeft 3 slaapkamer Woonkamer is 8×4 meter keuken 4×3 meter Kunststoframen rondom met dubbel glas uitbouw buiten van kunststof van 7meter bij 3 meter 3 zonnepanelen op achterkant dak op het zuiden Garage op erf 3 a4 meter van keuken.Achtertuin met bouwstenen geplaveit 8 meter bij 10 meter met ijzeren poort die wordt geopend door hekopener electrisch met afstandbediening bouwjaar woning 1912 als mijnwoning gebouwd

Waarde Huis Berekenen | Hypotheek Nemen
sep 23, 2014 23:21

[…] Bereken zelf de waarde van uw woning | Vastgoedplatform – de waarde van mijn huis berekenen. Peter … Je moet gewoon het adres van je woning ingeven, aantal slaapkamers, de grootte van je huis en je tuin en of je een garage hebt. Op basis van deze informatie wordt dan een waardering berekend die uniek is voor jouw specifieke locatie. […]

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld