Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, juni 21, 2010 16:41 - Geen reacties

Architects for Tomorrow+ sluit af op het dak van Museum M

21
jun2010

Een jaar lang ontmoette een groep van 65 jonge architecten elkaar in het teken van “Architects for Tomorrow+”. Een ervaring uitwisselingproject waarbij jonge en meer ervaren architecten in een open sfeer maandelijks met elkaar afspreken.

Een steeds complexere bouwrealiteit maakt het jonge architecten immers niet eenvoudiger om door de bomen het bos nog te zien. Met de organisatie van dit project wil NAV jonge ondernemende architecten een duwtje in de rug geven bij de opstart, doorgroei of uitbouw van hun praktijk.

Geen ex cathedra verhaal, maar antwoorden recht uit de praktijk op de vele vragen die gepaard gaan bij het runnen van een architectenonderneming.

De vijfde editie werd letterlijk afgesloten op het dak van Museum M te Leuven. NAV en alle deelnemers danken de “Peter” architecten voor hun belangenloze inzet het afgelopen werkjaar.

Editie 2010-2011

Heeft u als jonge architect ook wel eens vragen rond het runnen van uw eigen bureau? Goed nieuws, in oktober start een nieuwe editie van “Architects for Tomorrow+” . Meer informatie en hoe u zich kan inschrijven is terug te vinden op www.architectesfortomorrowplus.be.

U wenst al ervaren architect belangeloos uw kennis en praktijkervaringen te delen met een jonge groep van ondernemers, aarzel dan niet om contact op te nemen via hans.wynant@nav.be.

“Architects for Tomorrow+” is een organisatie van NAV, de Vlaamse architectenorganisatie en kan rekenen op de steun van de Vlaamse overheid en de Vlaamse raad van de orde van architecten.

Bron: NAV.be



Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld