Vastgoedplatform

Nieuws België, Evenementen - Gepost op maandag, oktober 24, 2011 10:26 - Geen reacties

Zondag 27 november 2011 De eerste open-houtbouw-dag

24
okt2011

Wie geïnteresseerd is in houtskelet- of houtmassiefbouw en graag eens op één dag een aantal volledig afgewerkte (kijk)woningen of interessante werven wil bezoeken, moet in zijn agenda zeker een plaatsje vrijmaken voor de eerste Open-houtbouw-dag die plaatsvindt op zondag 27 november.

Die dag kan je, van 14 tot 18 uur, op diverse plaatsen in Vlaanderen, woningen en werven van onder meer Arkana, Bouwbedrijven Dewaele, Ecohuis, IBC Massieve Houtbouw, Kijk & Bouw, Livingwood en Sibomat bezoeken. Er gaan online usa casino al zeker woningen open in:  Lint, Oostakker, Olsene, Zandhoven, Menen, Ninove (Voorde), Heist-op-den-Berg, Beerse, Berg-Kampenhout …

Je zal daar verwelkomd worden met een hapje en een drankje en alle mogelijke vragen kunnen stellen over bouwen met hout en hoe aangenaam, comfortabel en gezond het leven is in zo’n woning.

Inschrijven kan eenvoudig via de website www.houtenhabitat.be.

Je kan ook een bezoekje brengen aan de HOUT & HABITAT-stand op Countryside (Flanders expo van 29 oktober tot en met 1 november) en je daar inschrijven, of dat doen tijdens de HOUT & HABITAT-beurs zelf (van 17 tot 20 november in Antwerp expo), op de stand van de Open-houtbouw-dag.

Doen!

Bron: ArtexisReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld