Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op woensdag, januari 20, 2010 17:29 - Geen reacties

Van Oosten meest invloedrijke beslisser in NL vastgoedsector

20
jan2010

Joop van Oosten, ceo van beursfonds BAM Groep, is door lezers en abonnees van Vastgoedjournaal uitgeroepen tot de meest invloedrijke beslisser in de Nederlandse vastgoedbranche. De tweede plaats is voor de hoogst genoteerde financier, Peter Keur, directeur van FGH Bank en vicevoorzitter van RABO Vastgoedgroep. De derde plaats op het erepodium is voor de rasnetwerker in het vastgoed, Cor van Zadelhoff, founder van vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff.

Dat blijkt uit de voorlopige telling van duizenden uitgebrachte stemmen op de jaarlijkse Vastgoedjournaal (VJ) Top 150 van de meest invloedrijke beslissers in de Nederlandse vastgoedmarkt.

Opvallend andere hoge posities waren te vergeven voor Elco Brinkman van Bouwend Nederland (plaats 4) en Dik Wessels van bouw- en vastgoedconcern Volker Wessels (plaats 5).

De hoogst genoteerde vastgoedontwikkelaar was voor Foppe Kooistra van ASR Vastgoed Ontwikkeling (plaats 6). De hoogst geëindigde institutionele belegger was ING Real Estate met George Jautze (plaats 13) als ceo. Wienke Bodewes van woningbelegger Amvest wist beslag te leggen op de hoogste positie als niet-genoteerd fonds (plaats 14).

De hoogst genoteerde vrouw in de VJ Top 150 was weggelegd voor Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol op plaats 16. Overigens valt het aantal hoge noteringen in de VJ Top 150 op voor beslissers in overheidsdienst. Topper is minister Eberhard van der Laan van VROM (plaats 18) en de wethouders Maarten van Poelgeest van Amsterdam (plaats 39) en Hamit Karakus van Rotterdam (plaats 41).

De afgelopen vier weken konden lezers van het online nieuwsmedium Vastgoedjournaal.nl stemmen op 150 genomineerde vastgoedbeslissers die zich allen onderscheiden door hun uitzonderlijke leidende rol binnen hun onderneming maar ook door hun verstrekkende en doorslaggevende invloed daarbuiten. Van de mogelijkheid om mee te kunnen stemmen is massaal van gebruikgemaakt. De definitieve uitslag van alle 150 beslissers volgt binnenkort op Vastgoedjournaal.nl.

Bron: VastgoedjournaalReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld