Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op donderdag, april 1, 2010 16:09 - Geen reacties

Thermae Palace Hotel wordt deel van Apollo Hotels & Resorts

01
apr2010

Het gerenommeerde Oostendse Thermae Palace Hotel sluit zich vanaf 1 april 2010 aan bij de keten Apollo Hotels & Resorts. De samenwerking zal zichtbaar worden door een investering van 22 miljoen euro.

Door zich aan te sluiten bij een keten wil het hotel zich opnieuw op de kaart zetten en genieten van de schaalvoordelen.

Het is de intentie van de eigenaar, de familie Desimpel, en de
nternationale keten om in drie fasen het Oostendse complex opnieuw naar de top te brengen. In 2010 zullen de openbare ruimten een opfrisbeurt krijgen. Intussen wordt de conceptuele visie verder uitgewerkt. In 2011 zullen het hotel en de conferentieruimten worden aangepakt.

De laatste fase voorziet de creatie van een uniek wellnesscentrum in de gewelven van het complex. Vroeger waren gelijksoortige faciliteiten aanwezig waardoor er zich bouwtechnisch weinig problemen zouden voordoen.

De volledige renovatie moet in 2014 zijn afgerond. Het Thermae Palace werd op het einde van de negentiende eeuw gebouwd als kuuroord. In 1933 werd het heropend als hotel. Het complex werd opgericht in opdracht van koning Leopold II die vaak in Oostende
vertoefde en van de badplaats een pleisterplek maakte voor adel en rijken.

Het hotel beschikt vandaag over 149 kamers en tien suites, een gastronomisch restaurant, een brasserie, achttien multifunctionele zalen met een capaciteit tot 500 personen, een sauna en een fitnessruimte.

Apollo Hotels & Resorts is de snelst groeiende hotelketen in de Benelux. De keten is in België ook vertegenwoordigd met het Apollo Art Hotel in Brugge. De volgende jaren worden nog acquisities verwacht.

Bron: TrendsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld