Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op vrijdag, juni 25, 2010 17:14 - Geen reacties

Tasmantoren klaar voor zijn bewoners

25
jun2010

Na jaren tekenen en bouwen wordt in juni de Tasman Toren opgeleverd. De Tasman Toren, een ontwerp van WAL architecten (voorheen architectenbureau Scheffer & Van der Wal) en een ontwikkeling van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV en Lefier StadGroningen, valt op door zijn bijzondere architectuur in de vorm van een triomfboog. De bouw ervan baarde door de snelheid opzien in de bouwwereld: het gebouw steeg wekelijks consequent met één verdieping. De eerste bewoners kunnen binnenkort al van hun uitzicht genieten.

Open dag 26 juni a.s.

Zaterdag 26 juni houdt de Tasman Toren een feestelijke open dag. Van 12:00 tot 16:00 uur kan iedereen een unieke reis door de Tasman Toren maken. Iedere bezoeker wordt bij de entree van de toren welkom geheten en er wachten een aantal aangename verrassingen.

Aantrekkelijk huren

Voor de huurders van Lefier StadGroningen is een aantrekkelijke huurconstructie vastgesteld Huurders in de Tasman Toren hebben geen minimale huurperiode en hoeven geen borg te betalen. Dit maakt het voor iedereen eenvoudig om in de Tasman Toren een appartement te huren. Daarbij is de opleverkwaliteit van de appartementen hoog: de appartementen worden opgeleverd met een complete keuken met inbouwapparatuur en de muren zijn al voorzien van spackwerk. Huurders krijgen bovendien de mogelijkheid het appartement op termijn te kopen. Dus niet voor niets gaat het erg goed met de verhuur van de appartementen.

Aantrekkelijk kopen

Meer dan 50% van de koopappartementen is al verkocht, maar er is nog keuze uit verschillende types, variërend in oppervlakte van 85 m² tot 238 m². Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats. De ligging van de appartementen in de Tasman Toren is fenomenaal: de hoger gelegen appartementen, met name de penthouses, bieden een geweldig uitzicht over het Eemskanaal, het Van Starkenborghkanaal, de polder en de stad Groningen.

De Tasman Toren is geen doorsnee bouwproject. Niet alleen is de constructie uniek, het gebouw is ook een toonbeeld van duurzaamheid en innovatie. Zo heeft de Tasman Toren zonnecollectoren en een innovatief klimaatbeheersingssysteem. Het spectaculaire uitzicht over water, polder en de stad Groningen maakt dit wooncomplex extra bijzonder. Daarnaast hebben de bewoners van de Tasman Toren exclusief toegang tot de inpandige wellnessruimte met een fitnesszaal, sauna en een zwembad.

Link: www.tasmantoren.nl

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld