Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op dinsdag, februari 16, 2010 17:06 - Geen reacties

Roosens Bétons bouwt een echte werf op Batibouw

16
feb2010

De stand van Roosens Bétons, die een totale make-over onderging, zal dit jaar niet onopgemerkt blijven op BATIBOUW. De producten van Roosens, die zowel traditioneel als innovatief zijn, zullen worden voorgesteld op een levensechte werf die diverse activiteiten aanbiedt. Tijdens de verschillende demonstraties krijgen de bezoekers de kans om op een echte werf te aanschouwen hoe de producten BESTO en STABO worden geplaatst. Het zal dan ook een ideale gelegenheid zijn voor de beursbezoekers om te komen ontdekken hoe hun bouwprojecten vaste vorm te geven (stand 305 van paleis 5).

De werf toont de troeven van beton als bouwmateriaal en wijst op de talrijke voordelen van het gebruik van de traditionele en innoverende gamma’s betonproducten. Men kan er ook in avant-première de indrukwekkende muur opgebouwd uit gegroefde Stabobric – de nieuwe generatie van de parementsteen Betorix – komen bewonderen!

Het technische en commerciële team van Roosens Beton, Roosens Bétorix en Besto Belgium bereidt zich voor om talrijke bezoekers te ontvangen. Van de funderingen van huizen tot de afwerking van de omgeving ervan, alle vragen zullen worden beantwoord op de stand, een echte communicatie- en informatietool naar het grote publiek en de professionelen toe. Elke zone van de werf zal voorzien zijn van een informatiebord betreffende de producten en de prestaties ervan. Ook zullen er grote thematische informatietotems worden tentoongesteld die meer toelichting geven bij de producten, de ontwikkeling ervan en de milieuvriendelijkheid.

Om dit geheel van didactische werktuigen te vervolledigen, zal er ook een volledig nieuwe brochure van meer dan 50 pagina’s aan alle (kandidaat)-bouwers, verbouwers en bouwprofessionals worden uitgedeeld: « De essentiële gids voor constructie in beton ». De brochure vormt ware bijbel van de betonconstructie, mis deze dus zeker niet!

Roosens Bétons nodigt u van harte uit om haar echte werf, alle dagen van de beurs, te komen bezoeken: van donderdag 25 februari tot zondag 7 maart 2010, Paleis 5 stand 305, naast de VIP Room.

Bron: AdvancedfairReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld