Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, november 29, 2010 12:04 - Geen reacties

REBRANDING VLAAMSE FEDERATIE PROFESSIONELE HOME STAGERS & VASTGOEDSTYLISTEN VZW

29
nov2010

Als onderdeel van een nationale rebranding pakte FEPHS Vlaanderen vzw op het Vastgoedcongres in Oostende op 26 november uit met een opvallende nieuwe huisstijl en een nieuwe website. ‘Meer dynamisch, meer eigentijds én met een meer zakelijke touch’.
De rebranding is een evolutie, een nieuwe positionering om het merk FEPHS vitaal te maken. Betrouwbaarheid staat voorop. De site van FEPHS Vlaanderen is de eerste site die het licht op groen zette. De Franstalige FEPHS-site volgt binnenkort. De nieuwe sites moeten opener en professioneler overkomen.
De verandering van uitstraling van FEPHS is onderdeel van het traject dat begin november werd ingezet. Dit uit zich in een nieuw corporate logo, een nieuw ledenlogo dat vanaf januari 2011 zichtbaar zal zijn, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, en zelfs een nieuwe domeinnaam (www.fephs-vlaanderen.be). Alle communicatie-uitingen zijn op elkaar afgestemd. In de komende weken zal gewerkt worden aan een verdere verfijning.
‘We hebben echt grote stappen gezet. Om tot die eenduidige merkvertaling te komen, werkten we zeer intensief samen met het reputatiemanagementbureau Twizted Imagebuilding. Zij zijn gespecialiseerd in imagobuilding. Twizted Imagebuilding zette mee de krijtlijnen uit voor de nieuwe branduitstraling. We moesten er voor zorgen dat de huisstijl op een juiste manier vertaald werd naar de praktijk. Wat offline bedacht wordt, moet ook online goed werken.’
‘Het is nog té vroeg om te zeggen of het publiek ons merk anders zijn gaan percipiëren. Wel blijkt uit eerste reacties dat de leden en onze financiële partners dik tevreden zijn. Ook op het Vastgoedcongres ging onze nieuwe uitstraling niet onopgemerkt voorbij.’
FEPHS-Vlaanderen vzw
FEPHS Vlaanderen® verenigt een selecte groep onafhankelijke, professionele vastgoedstylisten. Kwaliteitsvolle dienstverlening is het fundament van dit netwerk. Alleen vastgoedstylisten die zich onderscheiden door hun expertise, door efficiënte dienstverlening en een uitgesproken zin voor kwaliteit maken er deel van uit. Alle leden onderschrijven de deontologische code, waarin ook de samenwerking met een vastgoedmakelaar wordt geregeld. Op deze manier kan de makelaar rekenen op een optimaal resultaat.
Informatie:
www.fephs-vlaanderen.be, Vlaamsekaai 55/31, 2000 Antwerpen, tel 03-257 70 37.Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld