Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, maart 12, 2010 16:31 - Geen reacties

Passiefhuis-platform biedt advies voor uw renovatieproject

12
mrt2010

Wil je als architect, aannemer, of fabrikant begeleiding bij het uitwerken en verder ontwikkelen van innovatieve technologieën en oplossingen met betrekking tot zeer energiezuinige renovaties? Dan staat een ervaren speler als Passiefhuis-Platform vzw voor je klaar. In navolging van het LEHR project gaat het Passiefhuis-Platform op het pad van de energiezuinige renovaties verder met de door het IWT ondersteunde “Thematische Innovatie Stimulering Zeer Energiezuinige Renovaties (TIS ZenRen)”. Via dit project kan PHP aannemers, architecten en fabrikanten actief begeleiden bij het uitwerken en verder ontwikkelen van innovatieve technologieën en oplossingen met betrekking tot zeer energiezuinige renovaties.

Op langere termijn wil de TIS met haar activiteiten duurzame en kwaliteitsgerichte technologische ontwikkelingen in de bouwsector stimuleren en bedrijven ondersteunen bij het ontwikkelen van diensten of producten. Daarnaast willen we de brede toepassing van de ontwikkelde technologie promoten om een verbetering van de gemiddelde energieprestaties van het bestaande Vlaamse gebouwenpark te bekomen. Zo komen we tot een toename van het percentage laag-energie en passief bij renovaties.

De doelgroep van deze TIS betreft in de eerste plaats de grote groep van kleine en middelgrote aannemers actief in de renovatiemarkt. Kennisoverdracht gericht op de bouwpraktijk staat hierbij centraal.
De TIS wil zich ook richten tot de architecten en ontwerpers die van hun klanten de vraag krijgen om woningen energiezuinig te renoveren. Ook hier vormt kennisoverdracht de kern van het project.
Tenslotte wil de TIS ook de fabrikanten bereiken die inspanningen willen leveren om klantvriendelijke producten voor energiezuinige renovaties, aan te bieden op de markt.

Indien uw bedrijf tot deze doelgroep behoort en u concrete en praktijkgerichte informatie wenst te verkrijgen over uw energiezuinige renovatie, aarzel dan niet om een beroep te doen op deze TIS. Ze is er voor u.

Bron: Passiefhuis Platform vzwReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld