Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op zondag, januari 10, 2010 15:25 - Geen reacties

Passief Bouwen voor Professionals – Antwerpen

10
jan2010

Deze driedaagse opleiding, georganiseerd door Passiefhuis-Platform, neemt je stap voor stap mee in de planning en opbouw van een comfortabele woning in passiefhuis standaard. Na het volgen van deze opleiding kan je passieve strategieën omzetten in concrete projecten.

De op maat gemaakte opleiding voor ervaren architecten heeft aandacht voor de gebouwenschil, waarbij isolatie, luchtdichtheid en koudebrug vrije constructie centraal staan. We staan stil bij het schrijnwerk en de beglazing en richten de aandacht op de luchtkwaliteit en verwarming door middel van een goed bemeten en afgestelde balansventilatie met warmtewisselaar. Tot slot volgt er een eerste kennismaking met de berekeningssoftware PHPP, die centraal staat om tot een gecertificeerd passiefhuis te komen.

Doelpubliek
Deze opleiding richt zich voornamelijk tot ervaren architecten, en bij uitbreiding tot alle professionelen die rechtstreeks of onrechtstreeks willen meewerken aan het realiseren van heel energiezuinige gebouwen, gebaseerd op het passiefhuis-concept: architecten, ingenieurs, studiebureau’s, bouwbedrijven en aannemers, fabrikanten, energiedeskundigen en toeleveranciers van bouwproducten.

Datum
14 & 28 januari en 11 februari 2010, van 09:00 tot 17:00

Plaats
Huis van de Sport
Boomgaardstraat 22 bus 1
2600 Antwerpen

Zaal 5 gelijkvloers

Getuigschrift
Cursisten die de volledige cursus hebben doorlopen, ontvangen na afloop van de cursus een ‘getuigschrift van aanwezigheid’.

De kostprijs
De kostprijs voor deze opleiding bedraagt (met inbegrip van lunch en cursusmap):
€ 550 (incl. btw)

Inschrijven
Inschrijven kan via onze webshop.
De inschrijvingen worden ongeveer 1 week voor de start van de opleiding afgesloten. Een week voor de opleiding aanvangt, ontvangt u via mail de nodige praktische informatie.

Passiefhuis-Platform is een erkende dienstverlener voor een KMO-portefeuille voor de pijler Opleiding (met erkenningsnummer DV.O107441). Deze cursus komt dan ook in aanmerking voor terugbetaling via de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen via de kmo-portefeuille.

Bron: PassivehouseReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld