Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op donderdag, april 23, 2009 14:29 - 2 Reacties

Nieuwpoort-Jachthaven start met woonzone Harbourview

23
apr2009

storms_harbourWonen met zicht op de jachthaven. Het is vandaag erg gegeerd in Nieuwpoort, een trendy badplaats in volle beweging. Dat blijkt uit het succes van Storms’ Harbour, een uniek vastgoedproject op enkele meters van de kade. Vandaag start de tweede fase van het havendorp in New England-stijl, met de lancering van de residenties van Harbourview aan het maritiem park en de Albert I-laan en de bouw van residentie Seaside aan de jachthaven. In het weekend van 1, 2 en 3 mei houdt Vlaemynck Vastgoedmanagement alvast opendeur.

Om de band tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad aan te halen, werd gestart met de bouw van een exclusieve woonzone aan de Oude Jachthaven: Storms’ Harbour. Deze luxueuze urbanisatie wordt er ingeplant als rustpunt op de nieuw aangelegde wandel- en fietspromenade die de dijk verbindt met Nieuwpoort-Stad. Met 173 appartementen en 12 winkels is Storms’ Harbour een exclusieve woonzone, op enkele meters van de kade.

Storms’ Harbour is opgevat als havendorp. De woonzone omvat twee delen: Waterfront met 6 residenties (98 appartementen, 210 garages, 12 winkels) vlak aan de oude jachthaven en Harbourview met 4 residenties (75 appartementen, 84 garages) aan de Albert I-laan met zicht op het maritiem park en de jachthaven. Het project is getekend in een frisse New England-stijl en past met zijn laagbouw en maritieme accenten perfect binnen de setting van Nieuwpoort-Jachthaven.

De verkoop van de Waterfront-appartementen is een succes. Eind mei is de ruwbouw voltooid van de residenties Southampton, Key Largo (waar kledingzaak Storms in september zal openen) en Newport Bay. Midden 2010 zullen dan de eerste appartementen worden opgeleverd en zal ook het maritiem park volledig zijn aangelegd. Residentie Seaside, waarvan de bouwwerken nog voor het bouwverlof van start gaan, kijkt uit op dit maritiem park én tegelijk op de jachthaven. In 2011 zullen deze appartementen met uniek uitzicht afgerond zijn.

Tegelijk wordt ook gestart met de commercialisering en voorbereidende werken voor de woonzone Harbourview aan de Albert I-laan. Eerste project is residentie Dock Side, appartementen in volle eigendom.

Aannemer-promotor Dirk Van Tornhaut: “Storms’ Harbour zit volledig op schema. Alle winkelpanden werden intussen ook verkocht en al verschillende winkels zijn verhuurd, twee stijlvolle kledingzaken, een vastgoed-kantoor en een Italiaanse trattoria. Het enthousiasme van de mensen is leuk, je voelt dat Nieuwpoort aan het veranderen is: van een gewone badplaats naar een exclusieve en trendy speler aan de westkust.”

Opendeurweekend Storms’ Harbour
1,2,3 mei 2009 — 10u00 – 18u00
Residentie Key Largo – Robert Orlentpromenade 23, Nieuwpoort

Bron: RCA PR Services2 Comments

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Sierens Patrick
mei 19, 2010 2:19

Beste,

Graag kreeg ik meer info over het Storms Harbour en Waterfront project.

Groeten,
P Sierens

admin
mei 19, 2010 11:11

Meer info betreffende het project kan u vinden op: http://www.stormsharbour.be

of via onderstaande gegevens:
Vlaemynck Vastgoed management: Tel (+32) 51 404010
Kantoor Nieuwpoort: Robert Orlentpromenade 13, 8620 Nieuwpoort
Tel 0498 17 23 65

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld