Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op dinsdag, mei 4, 2010 14:44 - Geen reacties

Nieuwe ‘Villa’ van Vanthilt is botsautokraam

04
mei2010

Het nieuwe decor van het zomerprogramma “Villa Vanthilt” ziet eruit als een botsautokraam. Het is bedacht door Xavier De Graeve, een 47-jarige ontwerper die al werkte als setdresser voor o.a. programma’s als “Mega Mindy” en “Aspe”. De Graeve is de winnaar van de ontwerpwedstrijd die werd georganiseerd door de makers van “Villa Vanthilt” en Eén.

In totaal werden er 300 ontwerpen ingestuurd, bedacht door studenten architectuur, ontwerpbureaus, studenten van tekenscholen en andere creatievelingen. Hun ontwerp moest vol energie zitten en een hoog rock-‘n-rollgehalte hebben.

Xavier De Graeve liet zich voor zijn ontwerp inspireren door de kermis. In het nieuwe decor staat de praatset, de ruimte waarin Marcel Vanthilt zijn gasten ontvangt, naast het muziekpodium.

De muzikale acts treden op voor het plein, dus niet alleen voor de studiogasten en de kijkers thuis, maar ook voor de mensen die buiten staan.

“Villa Vanthilt” trekt deze zomer naar Kortrijk en Hasselt. De burgemeester van Hasselt en de waarnemend burgemeester van Kortrijk tekenden vandaag een “bouwaanvraag”, die Marcel Vanthilt voor zijn nieuwe zomerhuis had ingediend

Meer info op: http://www.een.be/programmas/villa-vanthilt/de-nieuwe-villa-van-marcel

Bron: De RedactieReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld