Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, mei 7, 2010 18:54 - Geen reacties

Nieuwbouw De Ton slaat aan

07
mei2010

BUGGENHOUT – Het nieuwbouwproject op de hoek van de Kerk- en de Spoorwegstraat, waar tot voor enkele weken café De Ton stond, slaat aan.

De sloop van de verkommerde gebouwen ligt bijna achter de rug. ‘De benedenverdieping, bestemd voor commerciële ruimten, is bijna volledig verhuurd’, zei burgemeester Tom Van Herreweghe (NCD) tijdens de gemeenteraad. ‘Een aantal voor Buggenhout nieuwe handelszaken zaken toonden interesse.’

De drie bovenverdiepingen zijn goed voor in totaal negentien appartementen. Streefdatum voor de totaalafwerking is het voorjaar 2012. Het privé-project draagt bij tot de algemene herwaardering van de stationsbuurt. Ook de renovatie van het stationsgebouw en van de perrons, een voetgangerstunnel onder de sporen, fietsenstallingen en ruime parkings aan beide zijden van het spoor maken hier deel van uit. Alle hierbij betrokken instanties, onder andere de NMBS en Infrabel, gaven al hun goedkeuring. ‘Maar we zullen even geduld moeten oefenen, want de Spoorwegen hebben, na de treinramp in Buizingen, andere prioriteiten. Uitstel is echter geen afstel’, zei de burgemeester nog.

Bron: Het NieuwsbladReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld