Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, augustus 12, 2009 20:39 - Geen reacties

Kust volzet op 15 augustus

12
aug2009

de-kustDe kust is volzet tijdens het weekend van 15 augustus. In geen enkele badplaats is nog een hotelkamer te vinden. Dat blijkt uit een rondvraag bij de toeristische diensten. Enkel in Oostende werd nog een kamer gevonden. Maar die zal wellicht ook ingenomen worden. 15 augustus is traditioneel de drukste dag voor de toeristische sector aan de kust. Nadien neemt de drukte wat af.

Eventuele annuleringen

“Alles is volzet”, klinkt het bij Toerisme Knokke-Heist. “Er zijn geen kamers mee vrij. U belt best vrijdagmorgen na 9 uur nog eens terug of er misschien kamers zijn vrijgekomen door annulering. Maar dat kunnen we niet garanderen”, luidt het bij Toerisme Blankenberge. “We zitten deze week en het volgende weekend volledig vol”, klinkt het bij Toerisme De Panne.

Dagtoeristen wachten weer af

De hoeveelheid dagtoeristen is afhankelijk van het weer en de weersvoorspelling. Het kustweerbericht voorspelt momenteel temperaturen tot 25 graden op zaterdag en 21 graden op zondag. De zuidwestenwind zal waaien aan 4 tot 5 Beaufort terwijl de kans op neerlag lager is dan 20 procent. Volgens de weersvoorspellers zal er zowel aan de West- als de Oostkust 5 tot 6 uur zonneschijn zijn.

Bron: Het Laatste NieuwsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld