Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, februari 27, 2009 14:14 - Geen reacties

Ik ga verbouwen

Tags:
27
feb2009

Financiering

Voor u aan de werken begint, kunt u maar beter zeker zijn van uw budget. Simuleer op de volgende site hoeveel u kunt lenen of hoeveel u maandelijks zult moeten afbetalen.

http://www.bnpparibasfortis.be. Ook deze beslissingsboom geeft u een beter inzicht in de financiële vereisten van een renovatieproject.

De overheid stimuleert energiebesparende werken. Zo kunt u een beroep doen op een belastingskorting tot 40% van de gedane uitgaven met een plafond van 2.770 euro. Wanneer u met zonne-energie aan de slag gaat, wordt dat plafond zelfs opgetrokken tot 3.600 euro. Bereken de financiering op: https://www.bnpparibasfortis.be/mijnenergiekrediet

Plant u verbouwingswerken met het oog op meer wooncomfort, maar u wilt uw spaargeld niet aanspreken? Het Comfortkrediet van Fortis Bank is de ideale formule om uw woning op te frissen of te renoveren.

Wilt u renoveren en u hebt reeds een Woonkrediet lopen, dan kan u het reeds terugbetaalde kapitaal zonder nieuwe hypotheekkosten weer opnemen. Zo financiert u de werken zonder extra kosten aan een voordelig tarief.

Vat uw verbouwingswerken met een gerust gemoed aan door goed verzekerd te zijn. Met de Top Woning Verzekering – Pack "Ik Verbouw" kan u zonder kopzorgen aan de slag. Dit is een polis voor het verbouwen, zowel voor als na de werken en omvat een performante ongevallenverzekering en biedt ook steun in geval van faillissement van de aannemer. Deze verzekering biedt ook een tussenkomst in de huisvestingskosten wanneer de verbouwingswerken vertraging oplopen als gevolg van een gedekt schadegeval.

Bron: Het NieuwsbladReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld