Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, november 15, 2010 11:26 - Geen reacties

Home staging Academy wordt laudium – home staging training institute

15
nov2010

Sinds eind oktober 2010 gaat Home Staging Academy® verder als laudium – home staging training institute.  Met de naamswijziging en rebranding wordt meer recht gedaan aan de zaken waar de organisatie voor staat.  Superieure kwaliteit, en het naar een excellent niveau begeleiden van de cursisten.

Laudium is een woordspeling op cum laude, waarmee de organisatie wil aangeven dat ze haar cursisten naar een excellent niveau wil begeleiden.  De nieuwe naam is een gevolg van de ontwikkeling waarin de organisatie zit.  ‘De afgelopen maanden verdiepten we ons  in onze deelnemers.  Hun welslagen is immers hoogste prioriteit.  Vanuit de verkregen feedback zijn we gaan kijken naar de best werkende formule.  Die hebben we gevonden in een combinatie van interactieve groepsopleiding, ver doorgedreven aandacht voor de zakelijke componenten en individuele begeleiding. We willen onze deelnemers stimuleren, motiveren en faciliteren bij hun opstart.  We hebben hiermee een onderscheidend en succesvol business model neergezet’, aldus Tania Stouthuysen, initiatiefnemer. Als onderdeel van de naamswijziging werd een nieuwe corporate identity voor laudium ontwikkeld. De nieuwe website werd recent online gebracht.

Laudium – home staging training institute

Begin dit jaar werd Home Staging Academy opgericht met het doel nieuwe vastgoedstylisten een op eigen bodem geënte professionele opleiding te kunnen aanbieden tegen aanvaardbare tarieven.  En daarnaast voor opgestarte vastgoedstylisten een pakket aanvullende expertopleidingen te ontwikkelen om in de eigen vastgoedmarkt succesvol te kunnen functioneren.  En daarmee was het eerste Belgische opleidingscentrum binnen het vakgebied vastgoedstyling en vastgoedmarketing een feit.  Nog geen jaar na de oprichting, werd in augustus het Europese Qfor kwaliteitslabel toegekend.  Kort na de erkenning door de Belgische Federatie van Professionele Home Stagers & Vastgoedstylisten (FEPHS).

Laudium – home staging training institute blijft de bevoorrechte opleidingspartner van de Belgische Federatie van Professionele Home Stagers & Vastgoedstylisten (FEPHS).

Betrouwbaarheid, vernieuwing, gedrevenheid en aandacht voor superieure kwaliteit blijven de kenmerken van  laudium – home staging training institute.

Informatie:

www.laudium.be ,  vlaamsekaai 55/31, 2000 Antwerpen, tel 03-257 70 37.Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld