Vastgoedplatform

Nieuws Europa en Wereld - Gepost op dinsdag, mei 18, 2010 16:13 - Geen reacties

Homburg ziet verbetering vastgoedmarkt

18
mei2010

Vastgoedmagnaat Richard Homburg ziet het begin van een verbetering van de vastgoedmarkt. Dit zei de topman van het naar hem genoemde bedrijf dinsdag in een toelichting op de resultaten over het eerste kwartaal.

De vastgoedbranche is hard geraakt door de financiële crisis. Eerder opgelopen vastgoedwaardes zijn weer hard gedaald en door de recessie staan de huurinkomsten onder druk. ,,We beginnen verbetering te zien in de vastgoedmarkten. De Canadese vastgoedmarkt bleef gezond.” Een zorgpunt is wel de fluctuatie van valutakoersen. Door de daling van de euro de afgelopen maanden stonden de inkomsten onder druk. Homburg rapporteert zijn cijfers in Canadese dollars.

De inkomsten uit verhuur daalden ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder met 11,5 procent tot 71,3 miljoen Canadese dollar (55,9 miljoen euro). Meer nog dan het valuta-effect speelde een faillissement van een huurder in Duitsland hierbij een rol. De nettowinst bedroeg 17,8 miljoen Canadese dollar, tegen 5,5 miljoen Canadese dollar een jaar eerder.

Bron: De TelegraafReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld