Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op vrijdag, mei 14, 2010 17:33 - Geen reacties

FM for Living start 28 mei met verkoop van 13 Townhouses

14
mei2010

In het Europakwartier in Almere Poort, het meest stedelijke deel van Almere, bouwt Ymere het project FM. Na het grote succes van de projecten FM For Me en FM For You – vrijwel alle woningen zijn verkocht – gaat op 28 mei ook FM For Living in de verkoop. Dit deel van het project omvat de dertien Townhouses aan de San Marinostraat: moderne, zeer comfortabele woningen met een architectonische knipoog naar de historie.

Het project FM is gelegen in het Europakwartier. Dit deel van Almere Poort kenmerkt zich door een stedelijke manier van bouwen. FM sluit daarbij aan: For Me richt zich op een jonge, stadse doelgroep; For You bestaat uit grote grachtenpanden en For Living onderscheidt zich door diversiteit – er zijn maar liefst zeven verschillende types – en een keur aan historische elementen in het ontwerp: erkers, witte elementen in de bakstenen gevels, een afwisselend gevelaanzicht en speelse dakkapellen.

FM For Living

De dertien Townhouses zijn ruim, modern en comfortabel met vier tot zes slaapkamers, een ruime badkamer en een tuin op het westen. Daarmee zijn deze woningen uitermate geschikt voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben maar ook graag in de nabijheid van voorzieningen wonen zoals scholen, winkels en horeca. In het Europakwartier zijn deze ruimschoots voorhanden. De woningen beschikken bovendien allemaal over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein aan de achterzijde van de woningen. De verkoopprijzen beginnen bij € 189.000,- vrij op naam met Koopgarantkorting.

Koopgarant

Steeds vaker bieden woningcorporaties nieuwbouwwoningen aan onder Koopgarant, een door de landelijke overheid erkende verkoopconstructie waarbij de koper niet alleen een fikse korting krijgt op de hypotheek, maar ook te allen tijde zijn woning kan terugverkopen aan de woningcorporatie en daarbij de winst of het verlies deelt. Ymere biedt ook FM For Living aan onder Koopgarant. Hiermee komt Ymere kopers tegemoet die behoefte hebben aan extra zekerheid bij het kopen van een huis.

Startverkoop

Op 28 mei gaan de Townhouses in de verkoop. Geïnteresseerden zijn van 17.00 tot 20.00 uur welkom bij de verkopende makelaar Van der Linden aan de Grote Markt 2 in Almere. Meer informatie over het project FM For Living is te vinden op www.wonen.fm.

Bron: bouwenwonen.netReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld