Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op maandag, februari 22, 2010 17:58 - Geen reacties

Datingsite voor ontwerpers en ontwikkelaars geopend

22
feb2010

De BNA, de NEPROM (de branchevereniging van projectontwikkelaars), en Nederland wordt anders hebben het Zo Wil Ik Wonen Terras geopend. Dit digitale terras is de ontmoetingsplaats voor ontwerpers, ontwikkelaars en andere belanghebbenden die deel willen nemen aan de Ideeënprijsvraag Zo Wil Ik Wonen. Deze prijsvraag staat open voor combinaties van minimaal een ontwikkelaar en een ontwerper. Op de datingsite kunnen ontwerpers en ontwikkelaars elkaar vinden om mee te doen aan de prijsvraag.

De uitschrijvers willen met deze ideeënprijsvraag de samenwerking tussen ontwerpers en ontwikkelaars stimuleren. Tegelijkertijd willen de BNA, de NEPROM en Nederland wordt anders beide disciplines uitdagen om samen sterker vanuit de wensen van woonconsumenten te werken. De woningmarkt wordt meer en meer een vraaggedreven markt, zeker als gevolg van de kredietcrisis. Om hun eigen achterban te prikkelen sneller daarop een antwoord te geven, hebben de uitschrijvers deze prijsvraag met een prijzengeld van € 25.000 uitgeschreven. De Ideeënprijsvraag Zo Wil Ik Wonen is bedoeld om de partijen gezamenlijk over de grenzen van de dagelijkse realiteit te laten kijken.

Meer informatie is te vinden op www.zowilikwonen.nl. Via deze site kunnen deelnemers zich ook aanmelden voor de Ideeënprijsvraag Zo Wil Ik Wonen.

Bron: BNAReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld