Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, december 7, 2011 10:32 - Geen reacties

Century 21 lanceert mobiele website

07
dec2011

CENTURY 21, de N° 1 der vastgoedkantoren in België, lanceert als eerste vastgoedorganisatie in België een mobiele website. Dankzij deze mobiele website kunnen geïnteresseerde kopers en huurders op eender welk moment en op eender welke locatie de beschikbare panden in de buurt op hun smartphone raadplegen.

CENTURY 21 lanceerde onlangs als eerste in de vastgoedsector een mobiele website. Vanaf nu kunnen geïnteresseerde kopers en huurders op eender welk moment en op eender welke locatie via hun smartphone nagaan welke panden er in die buurt beschikbaar zijn. “We kozen er bewust voor om een mobiele website te lanceren en geen applicatie te ontwikkelen”, stelt Mathieu Verwilghen, General Manager CENTURY 21 Benelux. “Een mobiele website heeft als voordeel dat hij compatibel is met allerhande technologieën, daar waar een applicatie specifieke technologieën vereist. De mobiele website is dus raadpleegbaar op zowat elk type smartphone.”
Zoek in mijn buurt

De functie “Zoek in mijn buurt” laat bezoekers van de mobiele website toe om met hun smartphone in een straal van drie kilometer in de buurt waar ze zich bevinden alle beschikbare panden op te vragen, een virtueel bezoek te brengen aan deze panden, informatie over deze panden op te slaan en zelf met een eenvoudige druk op de knop het verkopende kantoor te contacteren. “Deze toepassing vereenvoudigt in hoge mate het zoekwerk van geïnteresseerde kopers en huurders. Daarnaast laat de toepassing een enorme tijdswinst toe aangezien men niet meer terug naar huis dient te hollen op zoek naar een computer om de nodige informatie over de panden op te zoeken. De zoektocht wordt dus efficiënter en het aanbod een stuk transparanter”, aldus Mathieu Verwilghen. Verder kunnen geïnteresseerde kopers of huurders dankzij de in de smartphone ingebouwde GPS eenvoudig de weg naar het pand van hun keuze vinden.

Bovendien kunnen gebruikers van de mobiele website ook de dichtstbijzijnde CENTURY 21 kantoren in de buurt contacteren, hun eigen CENTURY 21 profielpagina raadplegen en aanvullen en het volledige aanbod van beschikbare panden, verspreid over België, doorzoeken.

CENTURY 21 verstevigt aanbod op sociale media
Naast een mobiele website, verstevigt CENTURY 21 sinds 2010 zijn aanbod ook via Youtube, Twitter en Facebook. Geïnteresseerde kopers en huurders kunnen beschikbare panden, allerhande ludieke en nuttige weetjes over vastgoed via de Facebookpagina van CENTURY 21 Benelux raadplegen. CENTURY 21 kantoren hebben daarnaast ook hun eigen Facebookpagina, waarop de beschikbare panden raadpleegbaar zijn maar waar ook alle vragen van geïnteresseerde kopers en huurders beantwoord worden door de CENTURY 21 experten. Tot slot kunnen gebruikers ook via Twitter op de hoogte blijven van de meest recente beschikbare panden.

Mobiele website: m.century21.be

Bron: Century 21Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld