Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op vrijdag, mei 14, 2010 17:46 - Geen reacties

CeDuBo organiseert 7e congres ‘Beheer van Gebouwen’

Tags: ,
14
mei2010

Op dinsdag 1 juni 2010 organiseert het Centrum voor Duurzaam Bouwen in Heusden-Zolder de zevende editie van het congres ‘Beheer van gebouwen’. Dit is een informatief congres voor gebouwbeheerders, dit jaar met als hoofdthema het verbeteren van bestaande gebouwen. In het uitgebreide aanbod aan infosessies komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: energiebewuste renovaties, besparingen zonder ingrijpende investeringen, keuring van rioleringen, legionellabestrijding, groendaken en biomassa.

“Voor dit thema hebben we nog meer dan anders naar aansprekende praktijkverhalen gezocht”, zegt Bart van de Pol, zakelijk coördinator bij het Centrum Duurzaam Bouwen. “Vragen over het beheren en verbeteren van bestaande gebouwen zijn immers altijd concreet. In die optiek hebben we er ook voor gekozen om sprekers rond een breed gamma aan thema’s te zoeken – mensen die met beide voeten in de praktijk staan en die de interactie met de congresgangers niet uit de weg gaan. Maar uiteraard is er ook voldoende aandacht voor gloednieuwe projecten, dus iedereen zal er zijn gading vinden.”

Het congres vindt plaats in de gebouwen van het Centrum Duurzaam Bouwen in Heusden-Zolder. Inschrijven kan enkel via de website en dit vóór woensdag 26 mei. De deelnameprijs bedraagt 75 euro p.p. excl. btw per dag, incl. warme middaglunch. Meer informatie vindt u op http://www.beheervangebouwen.be/ of telefonisch bij Bart van de Pol op 011/51.70.54.

Praktisch:
datum: Dinsdag 1 juni 2010
locatie: Centrum Duurzaam Bouwen vzw, Industrieterrein De Schacht, Schachtplein, B-3550 Heusden-Zolder
info: T +32 (1)11 51 70 51
GPS: Schachtplein, Heusden-Zolder

Lees verder op www.vlaamsearchitectuur.beReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld