Vastgoedplatform

Nieuws Europa en Wereld - Gepost op woensdag, augustus 19, 2009 20:40 - Geen reacties

Bruce Willis wil appartement van 3,6 miljoen kopen

19
aug2009

Carlyle ResidencesBruce Willis en zijn nieuwe vrouw Emma Heming staan op het punt een appartement in de exclusieve Carlyle Residences in Los Angeles te kopen, een blok van 24 verdiepingen waar de prijzen van een optrekje variëren tussen 2,5 en 12 miljoen euro. Ook Lindsay Lohan, Paris Hilton en Britney Spears hebben een optie genomen op één van die appartementen.

Vier badkamers en wijnkelder

Het stel heeft hun oog laten vallen op een appartement met drie slaapkamers, vier badkamers, gymzaal, bibliotheek en wijnkelder. Kostprijs: 3,6 miljoen euro.

Verjaardag Rumer

Vlak nadat ze het appartement gingen bezichtigen, vlogen Bruce en Emma naar Las Vegas voor de 21ste verjaardag van zijn dochter Rumer. Zaterdag was er een feest in een nachtclub, ’s anderendaags mocht iedereen zijn kater wegschransen in Willis’ eigen restaurant in het Planet Hollywood Resort and Casino.

Cadeaus

Tijdens de feestelijkheden onthulde Rumer dat ze nog geen enkel cadeautje had gekregen, maar dat haar vader haar in de voorbije jaren wel de beste én de ergste geschenken gaf.

“Ik wilde altijd al een hond en op een dag kwam mijn pa thuis met iets in een handdoek gewikkeld. Hij stond daar, terwijl mijn moeder en ik wel tien minuten met elkaar praatten. Plots zei hij ‘wil je dat even vasthouden voor mij’, en toen zag ik dat het een puppy was. Dat was het beste geschenk. Maar hij gaf me ook ooit een beeldje van een meisje dat over een vijver leunt. Ik opende dat geschenk, keek ernaar en zei: ‘Ik snap er niets van, maar ik zal het toch maar aanvaarden'”.

Bron: Het Laatste NieuwsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld