Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op donderdag, januari 28, 2010 17:01 - Geen reacties

Belgacom ontkent verkoop of verhuur van Belgacomtorens aan GDF Suez

28
jan2010

Belgacom heeft in een reactie op berichtgeving in De Tijd en L’Echo ontkend dat de verkoop of verhuur van één van de Belgacomtorens aan GDF Suez ter sprake is geweest binnen het bedrijf.

Beide zakenkranten schreven vrijdag dat binnen Belgacom nagedacht werd over die verkoop of verhuur nadat de Franse nutsgroep hierover informeerde.

“De vraag van het bedrijf heeft ons aan het denken gezet”, zei een
Belgacombron aan De Tijd. Het telecombedrijf onderzocht de vraag, aldus de krant, maar kan geen ruimte vrijmaken voor 2014.

GDF Suez zelf koos eind 2009 voor twee gebouwen in de Noordwijk, North Star en Pole Light, twee torens die gebouwd worden door Fortis Real Estate.

“Belgacom ontkent dat het dossier vandaag nog aan de orde is”, schreef De Tijd verder. “De torens zijn niet te koop of te huur, ook niet één toren”, meldde een bron aan de krant. Toch is het dossier nog actueel, leren verschillende bronnen, aldus het dagblad.

In een reactie aan Belga “verwondert” Belgacom zich over de berichtgeving. “Er is over dit onderwerp geen enkele bespreking bezig binnen het bedrijf: de Belgacomtorens zijn noch te koop, noch te huur.”

Volgens Belgacom heeft “noch het directiecomité noch de raad van
bestuur zich onlangs moeten uitspreken over een of ander vastgoedplan”.

CEO Didier Bellens betreurt dat “dergelijk ongegrond gerucht vragen zou kunnen oproepen bij de medewerkers in de torens en meer in het algemeen bij de 17.000 medewerkers van Belgacom en bij de aandeelhouders van het bedrijf”.

Bron: TrendsReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld