Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, mei 5, 2010 20:32 - 2 Reacties

Bedrijfsvastgoed is een zaak voor specialisten

05
mei2010

Jansen Real Estate staat al vele jaren bekend voor een professionele aanpak in residentieel vastgoed en projectontwikkeling. De afdeling Professional gaat verder op dat elan en begeleidt verkopers, kopers, verhuurders en huurders van bedrijfsvastgoed met al zijn kennis en ervaring op juridisch, fiscaal en commercieel vlak.Jansen Real Estate maakt deel uit van Building Group Jansen en deelt dezelfde waarden: trots, betrokkenheid, passie en eerlijkheid. Deze dynamische partner op de vastgoedmarkt staat garant voor een professionele aanpak. De onderneming telt drie afdelingen: Residential voor de particulieren, Development voor de ontwikkeling van bouwprojecten en Professional voor de bedrijven.

De particulier kan bij Jansen Real Estate (JRE) terecht voor de verkoop van zijn woning. Het gedreven BIV-erkend team biedt steeds de beste voorwaarden en neemt daarnaast nog andere parameters in overweging, waaronder de belangrijkste: mensen en hun wensen.

JRE heeft ook al 25 jaar ervaring met projectontwikkeling. De missie van de afdeling Development is: kwalitatieve projecten die voldoen aan de specifieke eisen van de klant op de markt brengen aan correcte prijzen. We bouwen alsof we er zelf willen gaan wonen.

Bedrijfsvastgoed, een aparte wereld
Bedrijfsvastgoed is een wereld apart. Daarom heeft de afdeling Professional specialisten die uitsluitend actief zijn in dit segment. Zij zijn BIV-erkend en beschikken over alle vereiste kennis en ervaring op juridisch, fiscaal en commercieel vlak.

De mensen van JRE Professional bemiddelen tussen kopers en verkopers, huurders en verhuurders van industriegronden, KMO-ruimtes, opslagplaatsen, kantoren en retail-panden. Steven Jansen van JRE merkt op: “Ook eigenaars die hun bedrijfspand willen verkopen en het daarna terug huren of leasen, krijgen de best mogelijke ondersteuning van JRE Professional. De ‘sale en lease back’ formule is een moderne techniek om meer zuurstof te geven aan de kernactiviteiten van hun onderneming.”

JRE Professional is actief in de Euregio, met een sterke focus op de provincie Limburg. Steven Jansen legt uit: “In Limburg is er nog veel ruimte voor bedrijfsvastgoed en de grondprijzen vallen mee. De uitstekende logistieke ligging en de goed geschoolde arbeidskrachten bieden samen uitstekende groeiperspectieven voor de professionele vastgoedmarkt.”

Waarin onderscheidt JRE Professional zich van anderen? “Onze afdeling Professional werkt continu aan de uitbouw van ons netwerk in dit segment. Samen met een goede marketing zorgt dit ervoor dat vraag en aanbod zich makkelijker vinden wat leidt tot de beste voorwaarden voor alle partijen. “Voor wie behoefte heeft aan vakkundige waardebepaling, verkoopsbegeleiding, zoekopdrachten of huurovereenkomsten voor zijn bedrijfspand of -terrein wil JRE Professional de preferentiële vastgoedmakelaar zijn. We zijn ons daarbij bewust van onze positie op het kruispunt tussen vraag en aanbod en garanderen daarom vertrouwen, integriteit en openheid.”

Jansen Real Estate
Weg naar Meeuwen 34
3660 Opglabbeek
Tel.: 089-79 43 63
Fax: 089-79 33 21
info@jansenrealestate.be
www.jansenrealestate.be

Bron:www.managermagazines.be2 Comments

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

karel
feb 22, 2012 17:48

Wat ik mij nu afvraag is of er al dan niet een wezenlijk verschil tussen “gewoon” vastgoed en bedrijfsvastgoed. Bij het 2e zijn de budgetten een pak hoger en komen er andere types van panden voor.

Ik twijfel niet aan jullie skills of die van een http://www.turner-dewaele.com bijvoorbeeld. Maar geven jullie dan ook financieel advies en derlijke? Het ganse plaatje wordt in rekening gebracht denk ‘k zo…

Hendrik
mrt 2, 2012 20:36

Best eens met een vastgoedcoach praten, hij sttaat aan de kant van de koper. http://www.vastgoedcoach.be

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld