Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op woensdag, februari 24, 2010 18:44 - Geen reacties

Architectenorganisatie NAV heeft nieuwe voorzitter

24
feb2010

NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, koos op zijn Algemene Vergadering van dinsdag 23 februari een nieuwe nationale voorzitter. Arch. Gilbert Van Hecke geeft na vier jaar de fakkel door aan de 51-jarige architect Danny Windmolders (foto) uit Hasselt. De nieuwe NAV voorzitter is vennoot in het architectenbureau FCS en docent aan de Provinciale Hogeschool Diepenbeek departement architectuur. Met een open visie wil Danny Windmolders verder timmeren aan NAV. Sterke aandacht zal verdergaan naar ondersteuning, begeleiding en belangenversterking van het architectenbedrijf.

NAV is de architectenorganisatie binnen UNIZO (Unie voor Zelfstandige Ondernemers) en FVIB (De Federatie voor Vrije en Intellectuele Beroepen). Met ruim 2.200 aangesloten Nederlandstalige architecten is NAV de grootste beroepsfederatie van architecten in België.

De Algemene Vergadering kan met tevredenheid terugkijken op het mandaat van Arch. Gilbert Van Hecke. Naast een jaarlijkse aangroei in ledenaantal werd de actieradius stevig uitgebreid in de domeinen informatie, vorming, projecten en belangenbehartiging. Gilbert Van Hecke verloor hierbij niet uit het oog dat samenwerking en kwaliteitszorg centraal staan.

Naast de aanduiding van Danny Windmolders werden de mandaten van ondervoorzitter en secretaris eveneens vernieuwd. Arch. Koen Willem (Damme) en Arch. Guy Van Den Bogaert (Dendermonde) worden beiden ondervoorzitter en Marc Hendrickx wordt secretaris.

Het management van de organisatie blijft stevig in handen van directeur Bart Verstraete. Sinds 2005 is Bart Verstraete algemeen directeur van NAV. Vroeger was hij actief binnen Bouwunie, de Unie van het KMO-bouwbedrijf. Het NAV secretariaatsteam krijgt vanaf 1 mei versterking van Ir-architect Geert Michaux die mee zal werken aan de verdere uitbouw van de kennisdatabank van NAV.

Bron: NAVReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld