Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op maandag, januari 30, 2012 11:57 - Geen reacties

Anixton rondt de verhuur en verkoop van het “Waterside”-gebouw af

Tags:
30
jan2012

Anixton, onafhankelijk bedrijfsvastgoedconsulent, heeft 80 % van het “Waterside”-gebouw verhuurd aan het ministerie van Justitie en daarna verkocht aan de Gemeenschappelijke Verzekeringskas Intégrale en Ogéo Fund.

Het “Waterside”-gebouw dateert van 2006 en ondanks de vele positieve kenmerken – dit is het eerste “green” gebouw in Brussel – werd het nooit eerder bewoond. Oorspronkelijk behoorde dit gebouw toe aan de Ierse holding O’Mahony.
Dit gebouw heeft een oppervlakte van 12 000 m² en ligt in de Noordwijk, aan het kanaal van Willebroek en tegenover Tours & Taxis, in een opkomende wijk.

De nieuwe huurder, minstens voor een vaste periode van 9 jaar, is het DG-EPI (Directie van de penitentiaire diensten van het FOD Justitie). Anixton was ook de projectmanager van de werkzaamheden om de huurder het gebouw te helpen betrekken.
Ook via Anixton hebben de Gemeenschappelijke Verzekeringskas Intégrale en Ogéo Fund (Luik, België), gespecialiseerd in de sector van de levensverzekeringen, de onderneming Waterside SA overgenomen, die eigenaar is van dit gebouw. De prijs van de transactie bedraagt ongeveer 19,4 miljoen euro.

Bron: AnixtonReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld