Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op donderdag, januari 22, 2009 8:31 - Geen reacties

Altijd zen voor 8 miljoen euro

22
jan2009

Duurste huis van provincie staat in Edegem

Het duurste huis dat je momenteel in de provincie Antwerpen op de particuliere huizenmarkt kunt kopen is een luxevilla in Edegem met een prijskaartje van 8miljoen euro.

De villa is van de hand van architect Marc Corbiau. Het interieur is ingericht door designer Christian Liaigre

Het schitterende landgoed van zo’n drie hectare, inclusief vijver, zit in het aanbod van de Antwerpse vastgoedmakelaar DeMeester, bekend voor residentieel vastgoed. De villa ligt op een toplocatie in een landelijke en rustige omgeving, maar toch op amper enkele kilometers van Antwerpen. Edegem is geliefd als gemeente en qua vastgoedprijzen een van de duurste in de Antwerpse rand.

De villa werd gebouwd in 1997 en is van de hand van de gerenommeerde architect Marc Corbiau. Het interieur is ingericht door de internationale designer Christian Liaigre. Het gebouw heeft een riante hal, een woonkamer met breed strokenparket en open haard, een kantoor met ingemaakte eiken kasten, een kingsize eetkamer, een televisiekamer, een volledig ingerichte keuken en een bijkeuken.

Er zijn vijf slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping met een zeer luxueuze badkamer in natuursteen en een riante dressing uitgevoerd in eik. De gasten- en kinderkamers, met elk een privé-badkamer, bevinden zich op de verdieping, waar er ook nog een keukenhoek is voor drankjes of de nachtelijke honger.

De ondergrondse verdieping heeft een ontspanningsruimte (met snookertafel), een keuken, een bar, een infraroodkamer en biedt toegang tot het overdekte zwembad. Vanzelfsprekend is er ook een ruime garage. Voorts is er ook nog een tuinkamer.

Heel bijzonder in deze rustgevende villa met Japanse ‘zen’-toets is de speciale lichtinval. Door de mooie schuifdeuren is er een grote horizontale openheid en leef je in sterk contact met de natuur en de prachtige tuin rond het gebouw. De tuin is aangelegd door Wirtz. Bij de constructie van de villa zijn uitsluitend topmaterialen gebruikt, het hele huis is voorzien van domotica en het domein is ook superbeveiligd. (jcv)

Bron: Het NieuwsbladReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld