Vastgoedplatform

Nieuws Nederland - Gepost op donderdag, februari 4, 2010 15:23 - Geen reacties

Regus heeft overname-intentie Taminiau Business Services in Nederland

04
feb2010

Deal vergroot kantorennetwerk van Regus Benelux tot 56 locaties.

Vandaag kondigt Regus, wereldmarktleider in het aanbieden van innovatieve werkplekoplossingen, de overname aan van acht business centers van kantoorverhuurder Taminiau Business Services. De overeenkomst, die door beide partijen werd ondertekend, onderschrijft de intentie om vanaf 1 februari 2010 business centers in Breda, Capelle aan de IJssel, Den Bosch, Eindhoven, Geleen, Maastricht en Tilburg volledig over te nemen.

Regus merkt in de Benelux een sterk stijgende vraag naar flexibele werkplekoplossingen. De voorgenomen toevoeging van acht Taminiau business centers in belangrijke zakensteden zijn complementair aan het huidige aanbod en helpen om aan de stijgende vraag van huidige en toekomstige klanten te voldoen.

De overname-intentie van Taminiau versterkt de positie van Regus als marktleider met 56 centers in de Benelux. Regus verwacht bovendien meer business aan te trekken en extra diensten te kunnen aanbieden door de huidige Taminiau-klanten kennis te laten maken met innovatieve producten en diensten zoals Regus businessworld.

“Deze intentie tot overname onderstreept de strategie van Regus om te voldoen aan de vraag van onze klanten voor flexibele werkoplossingen over de hele wereld. We kijken ernaar uit om op de kansen van deze deal in te springen en ons diensten- en productaanbod met enthousiasme en kracht verder te verbeteren”, aldus Paulo Dias, CEO Regus EMEA.

Bron: MindShake PRReacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld